3 e persbericht van donderdag 25 augustus 2005

Eindhoven 25-08-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Hennepkwekerij opgerold

De politie heeft donderdagmiddag in een loods aan de Ruysdaelbaan een hennepkwekerij aangetroffen. In de loods waren ongeveer 1400 henneplanten ondergebracht. De politie heeft vier personen aangehouden. De mannen zijn tussen de 22 en 39 jaar oud en komen uit Eindhoven, Valkenswaard, Riethoven en Heibloem. Alle vier zijn in verzekering gesteld. De hennepkwekerij, die professioneel van opzet was, is inmiddels ontmanteld en de planten zijn vernietigd.

Leende: Speedboot gestolen

Bij een woning aan Boschhoven in Leende is donderdagmorgen vermoedelijk na 3.00 uur een speedboot met bijbehorende trailer gestolen. De boot stond opgesloten tussen twee autos op een oprit van een woning. De dieven braken een van de autos open en koppelden de boot af. De boot is een witte Rinker Festiva. Getuigen die afgelopen nacht in de omgeving van Leende een auto met deze boot gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie Cranendonck tel. 0900 8844.

Geldrop: Auto gestolen

In de nacht van woensdag op donderdag is in de Amundsenstraat een blauwe Mazda121 met het kenteken TP-73-NR gestolen.

Helmond: Inbraak in school

Woensdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur is ingebroken bij een school aan de Montgolfierstraat. De inbreker forceerde een raam. Hij heeft een laptop, twee fotocameras en een gsm buit gemaakt.

Bakel: Motor gestolen

In de nacht van woensdag op donderdag is in Bakel aan de Boterbloemstraat een grijze Kawasaki 550GP met het kenteken MK-03-FD gestolen.