Schiphol Nederland B.V. sluit prestatiecontract met GSH Europe

ROTTERDAM, 20050825 -- Schiphol Nederland B.V. heeft met GSH een maincontract van drie jaar afgesloten. Met ingang van 1 oktober 2005 wordt GSH verantwoordelijk voor de instandhouding en bedrijfsvoering van de (werktuig)bouwkundige, elektrotechnische en brandveiligheidinstallaties. Deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in perceel 2 van het Schiphol luchthavencomplex. Dit perceel bestaat onder andere uitTerminal 3 (inclusief module 4), Schiphol Plaza en de pieren E, F en G, met een totaal bruto vloeroppervlak van 275.000 m².


"Een grote aanwinst voor GSH. Als innoverend marktleider op dit vakgebied maakt GSH met dit contract wederom een enorme positieve ontwikkeling door," vertelt Frank Bosch, Managing Director van GSH Europe. Voor dit project is een speciaal Account Team opgezet, welke op Schiphol wordt gestationeerd. De technici van dit team werken in ploegendiensten, waardoor de continuïteit van het luchthavencomplex wordt gegarandeerd. "Schiphol Nederland is een dynamisch bedrijf. Bij deze aanbesteding is GSH als partij geselecteerd die onze eisen en wensen kan vervullen," aldus de heer R. Leegwater, Manager Terminal Beheer van Schiphol Nederland B.V.

Schiphol Nederland heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, waarbij veiligheid, continuïteit, efficiency en kostenbeheersing belangrijke elementen zijn. GSH sluit hier met haar dienstverlening naadloos op aan door te werken aan een hoge betrouwbaarheid en een optimale prestatie van de installaties tegen gereduceerde onderhoudskosten (Reliability Centered Maintenance). Daarnaast worden met de methode van Life Cycle Costing de kosten in kaart gebracht, met als doel minimale kosten te bereiken over de gehele levensduur van de installaties.
"Mede dankzij onze ervaring, servicegerichte instelling en no-nonsense cultuur hebben wij dit prestigieuze contract gewonnen," aldus Ron J. van der Sluis, Commercial Director van GSH Europe.