Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


26 augustus 2005


APELDOORN - Automobilist onder invloed


De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag (26/08) op de Helfrichstraat een 50-jarige automobiliste uit Oosterbierum aangehouden die te veel alcohol gedronken had. De politie controleerde de vrouw vrijdagnacht rond 01.10 uur en constateerde dat zij onder invloed van alcohol reed. De politie bracht de vrouw over naar het politiebureau voor een blaasproef. Het lukte niet om de blaasproef met succes af te leggen en daarom nam een arts van de GGD bloed af bij de vrouw. De politie vorderde het rijbewijs van de vrouw in en zette haar auto op de binnenplaats van het politiebureau.


APELDOORN - Gereedschap uit bouwcontainer gestolen


Twee nog onbekende mannen hebben donderdagmiddag op een bouwplaats aan de Zuster Meyboomlaan gereedschap uit een bouwcontainer gestolen. Een getuige zag rond 13.30 uur dat twee mannen een slijptol en een ventilatiebox uit de container haalden en op een aanhanger achter een auto laadden en er daarna vandoor gingen. Het bouwbedrijf deed aangifte van diefstal bij de politie die een onderzoek instelt.


APELDOORN - Portemonnee gestolen tijdens dutje


Een onbekende heeft donderdagmiddag in de trein tussen Amsterdam en Apeldoorn de portemonnee van een 20-jarige vrouw uit Zutphen gestolen. De vrouw had haar portemonnee op schoot liggen en toen zij even in slaap viel is rond 12.00 uur haar eigendom gestolen. In de portemonnee zaten onder meer een ov-jaarkaart en diverse pasjes. De vrouw deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


APELDOORN - Boetes voor Apeldoorner


De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 21-jarige Apeldoorner drie boetes gegeven. De politie zag dat de man vrijdagmorgen vroeg rond 04.15 uur in de tuin van een pand aan de Paslaan aan het urineren was. De man had geen identiteitsbewijs bij zich en gaf in eerste instantie een valse naam op.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --