Groningen Airport Eelde


home

Last Minute Vakantie Business Airport Information

language

Word Airshowsponsor!

Op zaterdag 27 augustus 2005 organiseert Groningen Airport Eelde een Internationale Airshow! Op deze show kunnen bezoekers genieten van een 4-uur durend vliegprogramma (flying display) waarin zowel historische als moderne vliegtuigen te bewonderen zullen zijn. Naar verwachting kunnen de deelnemers in juni officieel bekend worden gemaakt. Naast de Airshow is er ook een luchtvaartmarkt en een zogenaamde staticshow op het platform. Voor kinderen zal er genoeg te beleven zijn op het kidsplaza. Het Airshowterrein is deze dag van 10:00 tot 17:00 geopend voor het publiek.

50.000 bezoekers
Tot 1992 waren de Pinkstervliegfeesten op Eelde jarenlang een traditie en zeer populair. Door de jaren heen zijn Airshows steeds populairder geworden en trekken zij de aandacht van een groot en gevarieerd publiek: van vliegtuigfreak tot dagjesmens en van jong tot oud. Na 13 jaar wordt het dus hoog tijd om weer een Airshow te organiseren op de grootste luchthaven van Noord-Nederland. Groningen Airport Eelde verwacht 50.000 bezoekers te mogen ontvangen op deze Internationale Airshow.

Unieke exposure & publiciteit voor uw organisatie Dit evenement biedt uw bedrijf een unieke kans om uw product bij deze 50.000 mensen onder de aandacht te brengen. Bovendien trekt een Internationale Airshow altijd veel aandacht van de media en zal er voorafgaand, op de dag zelf en achteraf veel publiciteit worden ontvangen. Aanvullend vindt er in de maanden juli en augustus een promotiecampagne plaats om het evenement extra onder de aandacht te brengen. Koppel uw bedrijfsnaam aan dit unieke evenement en ontvang in ruil daarvoor ruime exposure met vele mogelijkheden, media-aandacht en gratis reclame. Natuurlijk wordt u als sponsor op de dag zelf als een VIP behandeld en heeft u de mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen. Ook leent deze dag zich uitstekend voor een bedrijfsuitje.

Uw steun is nodig
Het organiseren van een Internationale Airshow kost veel tijd, maar ook veel geld. Zonder sponsoren kan een Airshow niet plaatsvinden. Daarbij steunt u als sponsor ook de regionale economie. In hetzelfde weekend, 28 augustus, vindt bovendien ook het Gronings Ontzet plaats in de stad Groningen. De combinatie van deze twee evenementen zal voor veel weekendtoerisme zorgen in de stad Groningen en omgeving.