Gemeente Binnenmaas

De Hoeksche Parade - dance evenement in de Hoeksche Waard

SSO Jongerenwerk uit Oud-Beijerland is voornemens in samenwerking met de overige jongerenwerken van de Hoeksche Waard "de Hoekse Dans Parade" te organiseren voor alle jongeren die in de Hoeksche Waard wonen. Het evenement vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2005.

De aanvraag betreft het organiseren van een parade die bestaat uit zes vrachtwagens met aanhanger waarop via een DJ muziek ten gehore gebracht wordt. De Parade vertrekt vanuit Oud-Beijerland en eindigt op het evenemententerrein van het recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Op het evenemententerrein wordt van 18.00 uur tot 23.00 uur een eindfeest georganiseerd. Na afloop worden alle jongeren per bus naar de eigen woonplaats vervoerd.

Als voorbereiding op ons besluit over de vergunningaanvraag voor het evenement stellen wij op basis van de Algemene wet bestuursrecht een ieder in de gelegenheid zijn of haar zienswijze bij burgemeester en wethouders, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam, kenbaar te maken. Dit kan
- bij voorkeur schriftelijk - tot uiterlijk 29 juli 2005. De ingediende reacties worden betrokken bij het te nemen besluit over het al dan niet verlenen van de vergunning.

Als u over het voorgaande vragen hebt, kunt u contact opnemen met mevrouw Y. Hartman-Moelker of mevrouw K. Lubbelinkhof- Rosmolen van de afdeling Publiekszaken, bereikbaar in het gemeentehuis op telefoonnummer 078-6764433.