Ingezonden persbericht


Super Beach Work Out op het Strand aan de Maas Rotterdam

Op 27 augustus kun je op het Strand aan de Maas mee doen aan een fantastische Beach Work Out. Om 18.00 uur begint deze wervelende aerobic les onder leiding van een professionele presenter. De E 3 inschrijfgeld die per deelnemer moet worden betaald komt geheel ten goede aan de stichting Right to Play en wordt na afloop overhandigd aan een ambassadeur van de stichting, een bekende sporter.

Iedereen kan meedoen aan deze bijzondere Beach Work Out. Sowieso zijn er een aantal sportscholen in Rotterdam die met een grote groep leden en docenten komen laten zien wat ze kunnen. Maar ook individuele sportliefhebbers kunnen zich op de dag zelf inschrijven. De work out begint om 18.00 en voor iedereen te volgen. De sporters zelf staan op het zand, dus trek je gympen aan of kom gewoon op blote voeten. De les wordt vanaf het podium gegeven. De opzwepende muziek en de gevarieerde passen zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Na afloop van de Beach Work Out geeft streetdance groep Wicked by Nature twee demonstraties. Deze streetdancers tussen de 12 en 18 jaar zijn vanaf 1997 t/m 2003 Nederlands Kampioen en behaalden tijdens het WK in 2003 een derde plaats. Na afloop van deze spectaculaire demo komt de ambassadeur van Right to Play het podium op. Deze bekende sporter neemt dan het inschrijfgeld in ontvangst.

Natuurlijk is een grote opkomst heel belangrijk. Niet alleen voor Right to play, maar ook voor een echte Guiness Book of Records recordpoging! Want als de Beach Work Out genoeg deelnemers trekt komen we er misschien wel in. Laten we dus zorgen dat we met zo veel mogelijk mensen op het Strand aan de Maas aanwezig zijn. En als je niet meedoet kun je natuurlijk wel iedereen komen aanmoedigen!

EINDE PERSBERICHT

VOOR DE REDACTIE:

Beeldmateriaal kan door pers worden opgehaald via www.jmr.nl. Klik op inloggen en voer als email 'pers@jmr.nl' in. Bij wachtwoord typ je 'stopdepersen'.

JMR produkties is een creatief en dynamisch evenementenorganisatiebureau, bekend van o.a. FFWD Heineken Dance Parade, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, World Port Jazz Festival, Camping Rotterdam, de R'Uitmarkt, Stonehenge Rotterdam en Winterplein.

Seven Days (voorheen Publisign Media) is een communicatie adviesbureau met als specialisme merkbeleving. Seven Days is bekend van o.a. Waterlife blvd en Winterplein en daarnaast werkzaam voor o.a. Unilever, Heineken, Coca Cola, Smart Nederland, Masterfoods en Maxxium Nederland.

AFZENDER: JMR produkties
Contactpersoon Miranda Bijl
Postbus 1739
3000 BS Rotterdam
tel: 010-4331300 / fax. 010-4134622
e-mail: miranda@jmr.nl

---- --