Gemeente Tilburg

05448EV

Datum
22 augustus 2005

Grasveld Wilgenlaan ook dit jaar woonwagenterrein voor kermisexploitanten Udenhout

Kermis Udenhout van 27 tot en met 30 augustus

Van zaterdag 27 augustus tot en met dinsdag 30 augustus vindt de jaarlijkse kermis in Udenhout plaats. Het grasveld langs de Wilgenlaan is ook dit jaar aangewezen als plaats voor de woonwagens van de kermisexploitanten.

Voor het tijdelijke verblijf van de exploitanten en hun gezinsleden wordt op het terrein stroom en water aangelegd. Ook wordt het terrein tijdelijk voorzien van extra verlichting (in de vorm van bouwlampen). De eerste attracties worden al op dinsdag 23 augustus opgebouwd. Vanaf deze dag kunnen dus ook de exploitanten op het grasveld plaatsnemen.

Voor het plaatsen van de vracht- en pakwagens worden de exploitanten zoveel mogelijk verwezen naar het parkeerterrein aan de Sportlaan nabij het tenniscomplex en/of naar de parkeergelegenheid bij sporthal de Roomley.

Meer informatie

Hebt u nog vragen of opmerkingen over deze brief, dan kunt u contact opnemen met het kermisteam van de gemeente Tilburg, telefoonnummer 013 542 94 63.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --