Gemeente Tilburg

05449EV

Datum
22 augustus 2005

Verplaatsing weekmarkt Udenhout van Tongerloplein naar Kastanjelaan

In verband met de Udenhoutse kermis

Van zaterdag 27 tot en met dinsdag 30 augustus vindt de jaarlijkse kermis op het Tongerloplein plaats. In verband met de kermis moet de weekmarkt van dinsdag 30 augustus verplaatst worden. Evenals voorgaande jaren wordt de markt verplaatst naar de Kastanjelaan.

Markt Kastanjelaan
Op dinsdag 30 augustus is het gedeelte van de Kastanjelaan tussen de Eikenlaan en de Sportlaan van 5.30 tot 13.00 uur niet bereikbaar voor autoverkeer. Ook de woningen aan dit gedeelte van de Kastanjelaan zijn tijdens de genoemde uren niet bereikbaar voor autoŽs. Autobezitters die hun voertuig tijdens deze periode willen gebruiken, verzoeken wij dan ook vriendelijk om deze tijdig buiten de betreffende zone te parkeren. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Dit jaar wordt de stroomvoorziening wederom verzorgd door de firma Hoppenbrouwers uit Udenhout.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Jan Maijen van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 542 93 72 (uitgezonderd op woensdag). Tijdens de markt kunt u ook de marktmeester benaderen.

Wij vertrouwen er op dat de verzette markt, zoals in voorgaande jaren steeds het geval is geweest, ordelijk en zonder problemen zal verlopen.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --