Endemol Entertainment

VANDAAG, Aalsmeer, 26/8/05
Zaterdagavond Hart in Aktie: 10 jaar SBS 6

Vanwege het tienjarig jubileum van SBS 6 produceerde Endemol de speciale extra lange uitzending Hart in Aktie: 10 jaar SBS 6.

Zaterdagavond 27 augustus trapt Wendy van Dijk dit jubileum af met Hart in Aktie: 10 jaar SBS 6. Zij en haar productieteam samen met ruim 200 SBS-collega's maakten in de afgelopen maanden juni en juli het vakantiepark van stichting De Luchtballon geschikt voor ouders met een gehandicapt kind.

Wendy van Dijk: "Drie weken lang is er met heel veel liefde en inzet gewerkt om de Luchtballon ook geschikt te maken voor kinderen met een handicap. Want nog steeds is het voor gezinnen met een gehandicapt kind onmogelijk om van een onbezorgde vakantie te genieten. Nog niet eerder hebben we bij Hart in Aktie zo'n groot project onder handen genomen en waren er zoveel mensen bij betrokken. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het soms ook even niet meer zag zitten. Een verbouwing bij Hart in Aktie is vaak al een hele onderneming maar dit ging alles te boven. Toch is het gelukt om samen met alle hulp die ik heb gekregen een heel bijzonder eindresultaat neer te zetten."

Nieuwe reeks Hart in Aktie

Een aangeslagen productieteam is gisteren teruggekomen uit Malaga. Het team gaf gehoor aan een zeer heftige oproep van een moeder wiens zoon in coma was geraakt na een val van een brug. Deze vrezelijke gebeurtenis was slechts het topje van de ijsberg'. Hart in Aktie kwam te hulp. De nieuwe reeks Hart in Aktie is vanaf oktober aanstaande weer te zien.