Groot Klimmendaal


Rock & Rolstoel op Rijnfestijn
Zaterdag 27 augustus staat Arnhem op z'n kop met het Rijnfestijn. Rock & Rolstoel Producties is ook van de partij. Op het Kids Square (op het marktterrein naast de Eusebiuskerk) zal Celluloid Rock van 14.00 tot 15.00 uur spelen. Celluloid Rock is één van de vijf muziekformaties van Rock & Rolstoel Producties die net als de andere bands bestaan uit jongeren met en zonder beperking. Met muziek uit filmklassiekers Jailhouse Rock, Grease, Blues Brothers, Dirty Dancing en Purple Rain laat de achtkoppige band Celluloid Rock de sterren van het witte doek herleven.
Rijnfestijn is een jaarlijks terugkerend evenement in Arnhem. Met 110 als standbeeld uitgedoste deelnemers heeft Arnhem het grootste kampioenschap voor living statues ter wereld. Rondom het kampioenschap is er van alles te doen in het centrum van de stad. Met zaterdag op het kerkplein een Neder Pop Avond. En op het Kids Square zal ook het hele weekend wat te doen zijn.

Stichting Rock en Rolstoel Producties is een samenwerkingsverband tussen Siza Dorp Groep, Groot Klimmendaal en Scholengemeenschap Mariëndael. De Stichting bevordert de integratie tussen mensen met en zonder beperking door middel van muziek, televisie, theater en digitale media.
Kijk voor meer informatie op www.rockenrolstoel.nl