Ingezonden persbericht

Muziekband Rubber na uitverkochte zalen nu ook op de Uitmarkt

Zwoele zomervrucht met stevige Nederrock

AMSTERDAM, 20050801 -- Volgens de recensies grijp je op de muziek van Rubber spontaan naar je luchtgitaar om door de kamer te stuiteren (musicfrom.nl) en heeft deze muziek een opvallend hoog hitpotentieel (Oor). Op de Amsterdamse Uitmarkt mag u zelf komen oordelen. Maar als we de recensies mogen geloven, is een bezoek aan de Uitmarkt niet compleet zonder een bezoek aan Rubber.


In hoog tempo ontgroeit de zeskoppige Amsterdamse Nederrock formatie Rubber de status van "betere coverband" met alweer haar tweede eigen werk CD "Tijd heelt alle zonden" waaruit ook op de Uitmarkt nummers worden gespeeld.

Een CD die niet alleen lovende kritieken kreeg, maar bijvoorbeeld ook tot een uitverkochte Paradiso bovenzaal leidde. En dat alleen al is een prestatie van formaat waar menige muziekband jaloers op zal zijn. Verder heeft Rubber een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met noteringen in de Mega Top 100, in de charts van The Box, optredens op Radio 3, in een uitverkochte Melkweg en vele honderden optredens in binnen- en buitenland. Ook was Rubber enig tijd de vaste begeleidingsband in de talkshow Beau Rivage van Beau van Erven Dorens.

Maar goed ... een bekend Nederlands spreekwoord zegt dat je over sommige dingen kunt spreken en andere dingen moet doen. Rubber moet je gewoon beleven. Ofwel je bent er helemaal weg van ofwel je vind het niks, maar bijblijven doet hun optreden zeker.

Het exacte tijdstip van optreden op de Uitmarkt is op dit moment nog niet bekend. Uiterlijk 15 augustus wordt dit bekend gemaakt op de website van Rubber: www.rubberinfo.nl en op de website van de Uitmarkt zelf.

Meer informatie over Rubber en alvast een voorproefje op de muziek vindt u op hun website www.rubberinfo.nl



Muziekband Rubber