Gemeente Delft

Aanstaande zaterdag, 27 augustus van 10.00 tot 16.00 uur, vindt het jaarlijkse oogstfeest plaats op Kinderboerderij Tanthof. De oogst van groente en fruit van de Kindertuinen wordt gebruikt voor een prijsvraag 'wie kan het gewicht raden van een hele grote pompoen?' en bezoekers kunnen van de bloemen corsages maken. Er is een imker aanwezig die alles vertelt over bijen houden, honingsoorten en er worden stroopwafels gebakken met de honing. De kaasmaker laat zien hoe je van melk kaas maakt en er wordt wol gesponnen door een echte spinster. En er zijn nog veel meer leuke activiteiten voor kinderen.

Diverse activiteiten: bloemstukjes maken, schminken, er is een springkussen en de kinderen kunnen zelf een glaasje limonade melken uit de kunstkoe. Ook is er de mogelijkheid om een rondrit te maken met een huifkar getrokken door paarden. De toegang is gratis.

Kinderboerderij Tanthof ligt aan Abtswoude 5, de ingang is aan de Kalfjeslaan. De Kinderboerderij Tanthof is met openbaar vervoer bereikbaar met tram 1(halte eindpunt in Tanthof), bus 62 (halte Latijns Amerikalaan) of bus 64 (halte Kalfjeslaan).



Gemeente Delft