Digitale Gemeente Houten

SDGH op activiteitenmarkt

zondag 21 augustus 2005 - Bron: Redactie SDGH

Op zaterdag 27 augustus is de Stichting Digitale Gemeente Houten (www.houten.com) aanwezig op de activiteitenmarkt op Het Rond. Tussen 11.00 en 16.00 uur ontmoet u de makers van deze website live in stand 103, aan de noordkant van het plein. (Vlakbij de Groene Winkel)

De website www.houten.com is een onafhankelijke site die tien jaar geleden is begonnen als particulier initiatief. Zij heeft als doelstelling om de communicatie tussen inwoners van de regio Houten te bevorderen. Op werkdagen wordt www.houten.com tussen 700 en 1000 keren per dag bezocht, met een top vorig jaar september van bijna 1800 op één dag!

Bijzondere onderdelen aan de website zijn het bewonersplein waar iedereen (na registratie) kan deelnemen aan discussies. Het loopt soms zo hoog op dat de moderator moet ingrijpen om een ontsporing van de discussie te voorkomen. Dat geeft al aan dat er soms fel wordt gediscussieerd en geen onderwerp wordt geschuwd. De voorgenomen plaatsing van drie windmolens heeft het afgelopen jaar bijna 3000 reacties opgeleverd!

Volledige activiteitenagenda
Nagenoeg alle verenigingen of stichtingen zijn op www.houten.com te vinden. Iedere organisatie die een activiteit heeft welke interessant is voor heel Houten, plaatst deze gratis op de website. Deze activiteitenagenda is de volledigste agenda van Houten.

www.houten.com is een organisatie van vrijwilligers. Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die het interessant vinden om te knutselen aan websites (groep techniek) of het vergaren en opstellen van nieuwsberichten en die ons team willen versterken. Als het maar over Houten gaat.

Neem eens vrijblijvend contact op met:
techniek@houten.com of redactie@houten.com

Heeft u andere vragen, mail dan naar info@houten.com

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).