Politie Zeeland


---


O-5778-2005 Vernieling auto, Burgh Haamstede

Tussen afgelopen 6 augustus 20.00 uur en vrijdagmiddag 17.00 uur is de auto van een vrouw uit Scherpenzeel vernield.
Tussen genoemde data is de auto beklad met graffiti. Een schadebedrag is niet bekend.


W-5779-2005 Vernielde auto, Oost Souburg

Op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost Souburg is een gisteravond een personenauto vernield.
De auto stond ter hoogte van het voetbalveld geparkeerd. Daar werd tussen 18.45 en 21.54 uur een van de ruiten van de auto vernield. Een schadebedrag is niet bekend.


O-5780-2005 Onder invloed, Bruinisse

Rond 22.40 uur gisteravond werd een 25-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed over de Dorpsweg in Bruinisse, toen hij een blaastest moest ondergaan. Hieruit bleek dat hij ruim drie maal teveel had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van acht uur. Hij mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De man zou beter moeten weten, want hij is al vaker voor hetzelfde vergrijp veroordeeld.


W-5781-2005 Onder invloed, Vlissingen

Op de Singel in Vlissingen is gisteravond rond 23.04 uur een 36-jarige Vlissinger betrapt op het rijden onder invloed.
De man werd gecontroleerd op voornoemde weg en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Toen hij naar het bureau meeging, kon hij daar geen ademanalyse afleggen. (Blazen lukte niet, ofwel hij weigerde zijn medewerking, dat wordt niet duidelijk) Zijn rijbewijs werd ingevorderd en van de man werd een bloedproef afgenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Z-5782-2005 Auto's bekrast, Sluiskil

In het Stroodorp in Sluiskil werden gisteravond een vijftal auto's bekrast.
Er is nog geen schadebedrag bekend, want nog niet alle betrokkenen hebben aangifte gedaan.


Z-5783-2005 Onder invloed, Terneuzen

Omstreeks 00.02 uur vannacht is een 49-jarige Terneuzenaar betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed over de Kennedylaan in zijn woonplaats toen hij een blaastest moest ondergaan. Hij had ruim twee maal teveel gedronken en kreeg een bekeuring en een rijverbod van vier uur.

O-5784-2005 Onder invloed, Wilhelminadorp

Op de Westhavendijk in Wilhelminadorp is vannacht rond 00.48 uur een 53-jarige man uit de gemeente Goes betrapt op het rijden onder invloed.
Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim twee maal zoveel had gedronken dan is toegestaan. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van vijf uur.

W-5785-2005 Onder invloed, Vlissingen

In de Walstraat in Vlissingen wer vannacht rond 01.23 uur een 20-jarige bromfietser uit Vlissingen betrapt op het rijden onder invloed.
De man kreeg een rijverbod van acht uur en een bekeuring.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.