Politie Zeeland


---


W-5786-2005 Onder invloed

Rond 01.26 uur vannacht werd in Meliskerke, op de Jan Vaderstraat, een 61-jarige man uit de gemeente Veere, betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken.
Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en een bekeuring.


Z-5787-2005 Onder invloed, Breskens

Op de Keerdam in Breskens is vannacht rond 01.40 uur een man van 47 jaar uit Kortrijk betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken.
Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van een uur.


O-5788-2005 Onder invloed, Renesse

\Op de Recreatieverdeelweg in Renesse is vannacht rond 02.05 uur een 21-jarige man uit Zierikzee betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.


W-5789-2005 Onder invloed, Vlissingen

Op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen is vannacht rond 02.21 uur een 22-jarige Vlissinger betrapt op het brommerrijden onder invloed.
Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.

O-5790-2005 Onder invloed, Zierikzee
Op de Nieuwe Haven in Zierikzee is vannacht rond 03.15 uur een 28-jarige automobilist uit Zierikzee betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een bekeuring.


O-5791-2005 Onder invloed, Zierikzee

Op de Nieuwe Koolweg in Zierikzee werd rond 03.22 uur vannacht een 21-jarige automobilist uit Wilnis betrapt op het rijden onder invloed.
Hij kreeg een rijverbod van twee uur en een bekeuring.


W-5792-2005 Onder invloed, Vlissingen

In de Breestraat in Vlissingen is een 20-jarige snorfietser betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest rond 03.29 uur vannacht een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van zeven uur en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Z-5793-2005 Rijden tijdens ontzegging

Surveillerende agenten zagen in de Zandstraat in Terneuzen vannacht rond 04.25 uur een auto tegen de richting in rijden.
Zij wilden de bestuurder aanspreken op het rijgedrag, toen bleek dat de 48-jarige Terneuzense vrouw reed terwijl zij een rij-ontzegging had die nog tot februari volgend jaar duurt. De vrouw is aangehouden en verhoord. Ook bleek voor haar nog een boete open te staan. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.