Gemeente Epe

Nieuwe postcommandant brandweerkorps Vaassen

Per 1 september wordt de heer J. van den Bos de nieuwe postcommandant van het brandweerkorps Vaassen. De huidige postcommandant de heer G. de Vries zal per 1 september als bevelvoerder zijn brandweerwerkzaamheden bij het korps van Vaassen voortzetten.
De heer van den Bos was tot op heden de plaatsvervangend postcommandant. Hij is zeer enthousiast om de komende jaren met de werkzaamheden verder te gaan en zich in te zetten voor een professioneel brandweerkorps waar Vaassen en de gemeentelijke brandweer Epe trots op mag zijn. Twee personen nemen voorlopig de functie van plaatsvervangend postcommandant op zich: de heer G. Vosselman en de heer T. Prins.

De heer De Vries doet na vijf jaar de functie van postcommandant te hebben uitgevoerd een stap terug. Hij stopt echter niet met zijn brandweerwerkzaamheden, hij zal als bevelvoerder de komende jaren nog van grote dienst zijn voor het korps. De afgelopen vijf jaar heeft de heer de Vries met tomeloze inzet veel belangrijke zaken voor het korps Vaassen geregeld en het korps is hem hier zeer dankbaar voor.

De gemeentelijke brandweer Epe bestaat uit de drie brandweerkorpsen Epe, Vaassen en Oene. Een korps staat onder leiding van één van de leden van het korps, de postcommandant.