Politie Zeeland

---

Z-5794-2005 Op heterdaad aangehouden

In een tuin van een woning aan de Nieuwediepstraat in Terneuzen is gisteravond rond 20.00 uur een 35-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.
Zij werd in de keuken van de woning betrapt door de bewoners van de woning. De vrouw rende de tuin in, maar kon nog worden aangehouden door de heer des huizes. De vrouw gooide ondertussen een portemonnee onder een geparkeerd staande auto. Bij nader onderzoek bleek dit de portemonnee van de vrouw des huizes te zijn. De bewoner heeft de vrouw overgedragen aan de politie die haar meenam naar het bureau. De vrouw verklaarde in eerste instantie dat zij de woning was binnengegaan om een glaasje water te drinken. Toen de politie haar confronteerde met de aangetroffen portemonnee, gaf zij toe dat zij deze had weggenomen. De vrouw is in verzekering gesteld en zit nog vast, in afwachting van verder verhoor.

Z-5795-2005 Vernieling auto, Terneuzen

Een geparkeerde auto aan de Kennedylaan in Terneuzen is het doelwit geworden van vandalen.
Tussen 18.45 en 19.00 uur gisteravond is een van de ruiten van de auto vernield. Uit de auto is niets weggenomen. Een schadebedrag is niet bekend.

O-5796-2005 Vernielingen, 's-Gravenpolder

Bij een bedrijf aan de Korenhalmdijk in 's-Gravenpolder zijn vannacht vernielingen aangericht.
Tussen 00.00 en 01.00 uur vannacht werd er op het bedrijfsterrein met vorkheftrucks rondgereden en hierbij werd schade aangericht aan een toegangsdeur. Ook werd een brandblusser leeggespoten. Een schadebedrag is nog niet bekend.

O-5797-2005 Vernieling, Goes

Een bewoner van de Leliestraat in Goes had nogal overlast van katten uit de buurt die in zijn tuin zaten.
Hiervoor heeft hij een dier- en milieuvriendelijke oplossing gevonden in de vorm van een kastje dat ultrsone geluiden produceert, zodat de probleemveroozakers tegenwoordig zijn tuin mijden. Er is echter iemand die overlast ondervindt van het geluid en nu zijn de draadjes van het kastje doorgeknipt. Een schadebedrag is niet bekend.

O-5798-2005 Vernieling auto, Renesse

Een geparkeerde auto aan de Oude Moolweg in Renesse is, tussen zaterdag 20 augustus 11.00 uur en vanmorgen 10.44 uur, vernield.
In de auto is met een scherp voorwerp gekrast en de auto was ingebouwd met hout, zodat er hierdoor ook beschadigingen door ontstaan zijn.

Z-5799-2005 Vernielde auto, Terneuzen

Tussen gisteravond 21.00 uur en vanmorgen 10.00 uur is een geparkeerde auto in de Nieuwstraat in Terneuzen vernield.
Er zijn twee banden van de auto lekgestoken. Een schadebedrag is niet bekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.