Politie Zeeland

---

O-5807-2005 Vernieling auto, Kapelle

Een geparkeerde auto in de Coxstraat in Kapelle is vannacht vernield.
Een van de spiegels van de auto is afgebroken. Een schadebedrag is niet bekend.

Z-5808-2005 Aanrijding, Hulst

Een 76-jarige vrouw uit Hulst heeft vanmorgen rond 09.51 uur in de Zoetevaart in Hulst een aanrijding veroorzaakt.
De vrouw reed, tijdens het maken van een bocht, tegen twee stilstaande auto's aan. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen en er wordt bekeken of zij nog wel geschikt is om een auto te besturen.

O-5809-2005 Aanrijding Goes

Op de Beukenstraat in Goes heeft vanmiddag rond 13.03 uur een aanrijding plaatsgevonden.
De 31-jarige chauffeur van een vrachtwagen, afkomstig uit Leiden, reed, tegelijkertijd met een 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele weg uit stilstand en zij raakten hierbij elkaar. Beide voertuigen beschadigden door de aanrijding.

O-5810-2005 Zakkenrollers actief, Goes

Vanmiddag zijn (in ieder geval) drie meldingen van zakkenrollerij binnengekomen bij de politie in Goes.
In een winkel aan het Kolveniershof in Goes werd een 60-jarige vrouw, uit de gemeente Schouwen Duiveland, aangestoten door onbekenden. Hierna merkte zij dat haar portemonnee uit haar tas was weggenomen. In de portemonnee zat een bedrag van rond de 100 euro.
In een winkel aan de Lange Vorststraat in Goes overkwam een 46-jarige vrouw uit Vlissingen hetzelfde. Zij werd tot twee maal toe aangestoten door dezelfde vrouwen. Vermoedelijk hebben deze twee vrouwen (geen duidelijk signalement) de portemonnee van de vrouw uit haar tas gestolen. In de portemonnee zat een bedrag van rond de 100 euro.
Ook in de Lange Kerkstraat, in een winkel, werd een 60-jarige Goese door twee vrouwen geduwd. Toen zij even later haar portemonnee nodig had bleek deze te zijn verdwenen. In haar portemonnee zat ongeveer 200 euro.
Alle gevallen van zakkenrollerij hadden plaats tussen 13.00 en 15.00 uur vanmiddag.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.