2e persbericht van zaterdag 27 augustus 2005

Eindhoven 27-08-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Mannen met koperen pijpen aangehouden

De politie heeft zaterdagochtend rond 6.30 uur drie mannen aangehouden op de Johanna van Rochefortstraat. Een getuige had bij de politie gemeld dat de mannen daar met een karretje reden waarop een grote hoeveelheid koperen pijpen lagen. Toen gewaarschuwde agenten ter plaatse kwamen, zagen zij de mannen nog lopen. Ze zijn aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het gaat om een Eindhovenaar van 49 jaar en twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 36 en 55 jaar. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de pijpen waren weggehaald vanaf een bouwterrein aan de Johanna van Rochefortstraat.

Oirschot: Snorfietster van snelweg gehaald

De politie heeft zaterdagochtend rond 7.30 uur na een melding door een passant een 31-jarige vrouw uit Oirschot van de snelweg A58 gehaald. Ze reed daar op een snorfiets ter hoogte van Oirschot en was onder invloed van alcohol. Het is niet bekend hoelang ze daar al reed. Naar eigen zeggen had ze eerst niet in de gaten dat ze op de snelweg was. Toen ze dat wel door had, en ook merkte dat ze in de richting van Oirschot reed, besloot ze om maar door te rijden. Tegen de vrouw is proces verbaal opgemaakt.

Someren: Auto weggehaald

Vanaf de Bongerd is tussen vrijdagavond 21.30 uur en zaterdagochtend 8.45 uur een personenauto gestolen. Het gaat om een rode Opel Astra (80-FK-HD).