Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


Nadere informatie:

Bureau Communicatie

Persvoorlichting:

Anton de Ronde 055 - 548 60 52

Bert Top 055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


27 augustus 2005


Putten - 19 jarige Puttenaar ingesloten na mishandeling


De politie heeft zaterdagnacht (27/8) omstreeks 01.00 uur een 19 jarige Puttenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18 jarige plaatsgenoot met een boksbeugel. Het slachtoffer werd door de politie bloedend op de Dorpsstraat aangetroffen.
De jongeman bleek geslagen met een voorwerp door inzitenden van een personenauto. Toen de politie even later de bewuste zag rijden werd een onderzoek ingesteld. Onder de stoel van de 19 jarige inzittende trof de politie een boksbeugel. De 20 jarige bestuurder bleek onder invloed. Hij blies 0,8 prom. Beiden werden aangehouden. Tegen de bestuurder volgt een proces-verbaal terzake alcoholgebruik. De 19 jarige werd voor nader onderzoek terzake de mishandeling ingesloten.


Emst - drankrijder rijdt het mais in


Een 61 jarige man uit Emst is vrijdagavond (26/8) omstreeks 23.00 uur op de Hogeweg van de weg geraakt en het maisveld ingereden. De man bleek onder invloed van alcohol. Hij blies maar liefst 2,9 (bijna zes maal het maximum) . Zijn rijbewijs is ingenomen.


Epe- rijden tijdens ontzeging


Een 37 jarige man uit Epe werd vrijdagmiddag (27/8) betrapt bij het rijden op een bromfiets terwijl hem een rijontzegging was opgelegd van 7 maanden. De man is bekeurd.


Harderwijk - man aangehouden na weigeren politiebevel


Een 36 jarige man uit Zeewolde is zaterdagnacht (27/8) om,streks 02.20 uur door de politie aangehouden nadat hij in de binnenstad van Harderwijk weigerde te voldoen aan een politiebevel om de binnenstad te verlaten. Hij had eerder trammelant veroorzaakt met een omstander . De politie maakt een proces-verbaal op.



---- --