Ingezonden persbericht


www.billybird.nl

PERSBERICHT

LIPTON ICE TEA Beach Volley in BillyBird Park Hemelrijk

Het gezelligste toernooi van het Zuiden

Wat?
LIPTON ICE TEA Beach Volley

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk

Wanneer?
Zondag 28 augustus 10.00 ­ 18.00 uur

Op zondag 28 augustus a.s. organiseert V.C. Terraveen Forzato Combinatie i.s.m. BillyBird Park Hemelrijk én Lipton Ice Tea alweer de 6e editie van het succesvolle Lipton Ice Tea Beach Volley!

Het grote strandbad van BillyBird Park Hemelrijk is de lokatie bij uitstek voor dit gezellige toernooi. Van 10.00 tot 17.30 uur gaan wederom vele ervaren, maar ook onervaren teams de strijd met elkaar aan. Een unieke combinatie van een heerlijk dagje Beach Volley met het plezier van de faciliteiten en attracties bij Hemelrijk.

Deelname
Diverse clubs, verenigingen, collega's, gezinnen, families en vrienden hebben zich alweer aangemeld voor dit sportieve evenement op het strand. En het is nog steeds mogelijk om je hiervoor aan te melden!
De teams bestaan zowel uit jeugd als senioren, beginners én gevorderden. In de seniorenteams is gekozen voor dames, heren of gemengd (met minimaal
1 dame in het veld). Bij de jeugdteams is de leeftijdsgrens 15 jaar. Voor zowel de senioren als de jeugdteams geldt een minimum van 3 spelers. Aan inschrijfgeld rekent de Volleybalclub ¤ 15,00 voor de seniorenteams en ¤ 4,50 voor de jeugdteams. Voor de teamdeelnemers met gezin is er die dag tevens gratis toegang tot het park. Voorwaarde is wel dat men zich tussen 09.00 en 09.30 uur bij de Receptie van het park heeft gemeld.

Voor meer informatie kan men de internetsite www.billybird.nl raadplegen, of bellen/ faxen met het secretariaat van VC Terraveen Forzato Combinatie, de heer H. Bens, onder telefoon/ faxnummer (0413) 272 889 of e-mail Henk.bens@home.nl. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 15 augustus.

Win drie maanden gratis sporten!
De prijsuitreiking vindt plaats omstreeks 18.00 uur op het terras voor Zeeroversland. Aan deze prijsuitreiking is een loterij gekoppeld. Bij binnenkomst bij de Receptie ontvangen de eerste duizend gasten een gratis lot. Met dit lot kan men tijdens de prijsuitreiking een abonnement winnen waarmee men maar liefst drie maanden gratis kan sporten bij Sportstudio Rob van Dijk in Veghel! De studio biedt naast ruime fitnessfaciliteiten ook groepslessen als Spinning, BodyCombat, Bodypump en Step-Aerobics. De vrolijke mascotte Billy Bird trekt het winnende lot en zal de prijs aan de gelukkige winnaar overhandigen. Bovendien overhandigt Billy een smakelijk en sportief prijzenpakket aan de winnende teams. Alle jeugdige deelnemers krijgen een leuke attentie als aandenken mee naar huis.

BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast een strandbad ook over een Outback Survival met touwenparcours, bootjesglijbaan, bungee-trampolines, de overweldigende klimberg Hemelaya én onze nieuwste attractie: de Outback Challenge. Samen met twee binnenspeeltuinen, het Poppentheater en de Verkeersspeeltuin biedt het park jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. De all-in toegangsprijs bedraagt ¤ 6,95 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.billybird.nl.



Ingezonden persbericht