Ticket 4 Tibet: JIJ kan helpen ... door er te ZIJN !!!

Booij, klusman en van bruggen

ZONDAG 28 AUGUSTUS 2005
AQUABEST / BEST-EINDHOVEN

JIJ kan helpen ... door er te ZIJN !!!

Zeg eens eerlijk: weet jij waar Tibet precies ligt?
En zo ja, wat weet jij eigenlijk van dit land?

Ondanks de wrede onderdrukking van het Tibetaanse volk door China, kiezen de Tibetanen voor de dialoog in plaats van geweld. En er zijn goede manieren om dat streven kracht bij te zetten. Muziek bijvoorbeeld. Muziek mobiliseert en inspireert.

Tijd om iets van je te laten horen!

Samen met Extrema organiseert de stichting Ticket For Tibet een non-profit rockfestival op het Brabantse Aquabest en wel op zondag 28 augustus aanstaande. Het zal een kleurrijk festival worden vol met Tibetaanse invloeden. Zo kun je genieten van optredens van diverse (inter)nationaal gerespecteerde bands, is er ruim aandacht voor cabaret, sprekers, theater, film en Tibetaanse culturele activiteiten. Verder zal er een speciaal .Tibet area. zijn met workshops, een expositie en een markt. Kortom: Genoeg om elkaar te zien op 28 augustus a.s.!!

Om het festival te promoten loopt er op dit moment een grote publiciteitscampagne waaraan diverse radiostations, kranten en magazines hun medewerking reeds hebben toegezegd! Binnenkort komt er een speciaal Tibetnummer uit. Dit is een project van niemand minder dan Def P en de rockers van Peter Pan Speedrock!!

Bands die inmiddels al toegezegd hebben om te spelen zijn o.a.: Racoon, Peter Pan Speedrock, 16Down, Osdorp Posse
(de line-up is nog niet compleet, blijf de site checken voor verdere info!!)

Steun en aandacht voor een rechtvaardige zaak is de motivatie om te komen naar 'Ticket For Tibet' met een laagdrempelige toegangsprijs van .22,50!

Voorverkoop . 22,50 (excl. Fee)
via Ticketbox (www.ticketbox.nl)

Meer informatie vindt u op de website www.ticketfortibet.com Voor vragen, interviews en persaccreditaties, gelieve contact op te nemen met Ticket For Tibet:
Postbus 3673 - 1001 AL Amsterdam.
Leo Hoeksema +31 (0) 6 250 64 357
Email info@ticketfortibet.com