Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 18 augustus 2005

Brabant Party op Speelland Beekse Bergen

Marianne Weber, Frank van Etten, Frank Verkooyen en Jack van Raamsdonk

Zondag 28 augustus is het weer tijd voor het jaarlijkse Holland Festival op Speelland Beekse Bergen. De Brabant Party Zomertour, bekend van Omroep Brabant tv, komt voor deze gelegenheid naar Speelland Beekse Bergen. De roadshow heeft echte toppers op het programma staan. Marianne Weber, Frank van Etten, Frank Verkooyen en Jack van Raamsdonk passeren de revue. Tussen de verschillende acts verzorgt een DJ van Brabant Party voor sfeervol vermaak. Van 12.00 tot 18.00 uur is het genieten van Hollandse hits en kinderen vervelen zich geen moment met alle leuke attracties van Speelland Beekse Bergen. De entree bedraagt ¤ 5,95.

Hollandse toppers

Zondag 28 augustus komt in het kader van het jaarlijkse Holland Festival de Brabant Party Zomertour langs op Speelland Beekse Bergen. Koningin van het levenslied, Marianne Weber, treedt deze dag op. Als geen ander brengt Marianne Weber op meeslepende wijze sentimentele liedjes met de voor haar kenmerkende snik. Andere toppers tijdens de Brabant Party op Speelland Beekse Bergen zijn: Frank van Etten, Frank Verkooyen en Jack van Raamsdonk.

Speelland Beekse Bergen

In Speelland Beekse Bergen beleven kinderen tot twaalf jaar spectaculair speelplezier. Crossen, glijden, duiken en zweven. Het is urenlang speelplezier in de grote speeltuin en talloze spetterende attracties. Kinderen vliegen door de lucht in Schommelland, scheuren over de Sahara-buggybaan, klauteren op de Ballenberg en in Verkeersland halen ze hun rijbewijs. Bij warm weer zorgen de verschillende waterattracties voor extra plezier. Op verschillende waterglijbanen wordt van grote hoogte naar beneden gesuisd. De Aquashuttle lanceert kinderen in een speciale shuttle met hoge snelheid op het water. Topattractie is de unieke Waverider. Durfals glijden op een plankje van deze glijbaan. Hoog, steil en supersnel. Bovendien beschikt het park over een groot meer met kindveilig zwemwater. Voor diegene die het wat rustiger aan willen doen, zijn er grote zandstranden. Regelmatig organiseert Speelland Beekse Bergen uiteenlopende evenementen. Speelland Beekse Bergen is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Voor meer informatie kan men bellen met Speelland Beekse Bergen

tel: 0900-2335732 (¤ 0,15 p.m.) of kijken op internet: www.speelland.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht