Amsterdam RAI Theater met inspirerend programma op UITmarkt

Amsterdam rai

http://www.rai.nl

Amsterdam RAI Theater presenteert zijn programma dit jaar voor het eerst op de UITmarkt. Als nieuwkomer brengt het theater behalve een prachtige zaal een inspirerend aanbod van diverse voorstellingen.

De sfeervolle zaal van Amsterdam RAI Theater heeft maar liefst 1.750 mooie plaatsen. Behalve genieten van een inspirerende voorstelling kunnen gasten van het theater ook heerlijk dineren in het restaurant. Met dit theaterdiner, perfecte bereikbaarheid en uitstekende parkeergelegenheden staat een avond Amsterdam RAI Theater voor sfeervol en compleet uitgaan voor iedereen.

Programma 2005-2006
Amsterdam RAI Theater presenteert dit jaar een uiteenlopend scala aan voorstellingen. Voor elk wat wils! Familievoorstellingen als 'De Grote Vriendelijke Reus' (naar het fascinerende boek van Roald Dahl), met kerst het passionele 'Carmen' en hoogstaande opera met 'Nabucco'. Maar ook grote voorstellingen als André van Duin, Beauty and the Beast en Kabouter Plop treden op.

UITmarkt
Amsterdam RAI Theater staat op de informatiemarkt van de UITmarkt op zaterdag 27 en zondag 28 augustus van 12.00-18.00 uur. Naast het programmaoverzicht en informatie over de locatie geeft Amsterdam RAI Theater een aantrekkelijk speciaal aanbod voor iedereen die zin heeft in een sfeervolle avond uit.


Noot voor de redactie (