Ingezonden persbericht


HIGH TEA & TALK
AFTERNOON OF TALK, TEA AND PERFORMANCE

Zondag 28 augustus
15:00 uur
'High Tea & Talk; Stad van literatuur en performance'

Op 28 augustus is het alweer tijd voor de derde editie van High Tea & Talk. Na een kleine zomerstop hebben we weer een nieuw en lekker vol programma. Deze High Tea & Talk vindt plaats aan de vooravond van het culturele seizoen. Dit keer belicht de talkshow dan ook enkele verwachte hoogtepunten op het gebied van literatuur en performance, waarmee het najaarprogramma van cultureel Rotterdam opent.

Zo is het laatste weekend van september het woord weer aan GDMW Festival (Geen Daden Maar Woorden). Passionate, de organisatie van dit multimediale festival, is te gast bij de High Tea & Talk. GDMW richt zich op het interesseren van jongeren voor de Nederlandse taal. Wij gaan met Passionate in gesprek over hun missie, de activiteiten en GDMW Festival zelf.

Crimejazz, de tweede gast, is in de zomer een maandelijks podium met verschillende soorten 'spoken word' verweven met Hip Hop, NuSoul, Jazz en andere muzieksoorten. Met programmeur Philip Powel praten wij over Crimejazz en het door hen ontdekte talent. Tevens is er een voorproefje van het Crimejazz programma dat later die avond plaatsvindt, namelijk een optreden van singer-songwriter Earl Ockin (UK).

Ten slotte draait dj Dandy Dave plaatjes en host Sis Josip is er als vanouds om het geheel aan elkaar te praten.

Elke maand
Elke laatste zondag van de maand serveren we thee bij High Tea & Talk, tijdens een middag met discussies en optredens, in de Artotheek van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam. Deze talkshows, afgewisseld met happenings, laten zien wat er nieuw is in cultureel Rotterdam - in de beeldende kunst maar ook in mode, architectuur en reclame. GeĂŻnteresseerden zijn welkom om te zien hoe per keer Rotterdamse kunstenaars of initiatieven aan de tand gevoeld worden. Er worden verschillende soorten thee geserveerd in een speciaal ontworpen setting, hierin kunnen bezoekers luisteren naar muziek en even napraten, relaxen of netwerken.

We hopen jou te zien op zondag 28 augustus voor de derde editie van High Tea & Talk!

Waar?
Centrum Beeldende Kunst Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 75

Wanneer?
Zondag 28 augustus
15.00 - 17.00 uur
entree gratis

En elke andere laatste zondag van de maand!

Volgende editie 25 september

Artotheek Rotterdam / Centrum Beeldende Kunst
Nieuwe Binnenweg 75
(tram 4 / metro Eendrachtsplein)
010 4360288 / 2092142
www.cbk.rotterdam.nl