Ingezonden persbericht


CO2 NEUTRAAL en SBS AUTOSPORT bieden je de kans op een rit in Robert Doornbos' Minardi 2-seater!

9aa0e.jpg
**VOOR DIRECTE VERSPREIDING**

ROTTERDAM, 20 AUGUSTUS 2005 - Heb je ooit wel eens zelf Formule 1 willen rijden? Dan is dit je kans! Na afloop van de DTM race op Circuit Park Zandvoort op zondag 28 augustus, zal Robert Doornbos een exclusieve selectie aan gasten de rit van hun leven geven op het Noord-Hollandse duinencircuit

CO2 NEUTRAAL en SBS AUTOSPORT geven je beide de kans om volgende week zondag achterin bij Robert plaats te nemen in een speciaal voor dit evenement roze gekleurde Minardi 2-seater.

Robert's sponsor CO2 NEUTRAAL zet zich in om de hoeveelheid CO2 in de lucht te compenseren door het planten van nieuwe bomen. Een te hoge CO2 uitstoot heeft namelijk een dramatische verhoging van het huidige broeikaseffect als gevolg. Het investeren in teakplantages in Costa Rica, compenseert niet alleen deze wereldwijde CO2 uitstoot, maar levert investeerders ook een aantrekkelijk financieel rendement!

Waarom een roze 'Love, Peace and Happiness' Formule 1 bolide? ROBERT DOORNBOS: "Met de roze Formule 1 bolide willen we wereldwijd de aandacht op ons vestigen, een statement afgeven. En roze valt nu eenmaal goed op! Kijk, we kunnen niet de hele wereldproblematiek in éĂ©n keer oplossen, maar we kunnen de wereld wel een stukje beter maken. Neem nu het probleem van de CO2 uitstoot. Wereldwijd zoeken knappe koppen naar nieuwe oplossingen. Maar we willen ondertussen natuurlijk wel wat doen. Niemand wil zijn auto laten staan, en onze industrieĂ«n zullen moeten blijven draaien. Uitstoot verminderen is dus heel moeilijk... Maar we kunnen compenseren door bomen te planten! Bomen zorgen namelijk voor zuurstof. Zij nemen de kooldioxide in zich op en stoten de O2 het zuurstof weer uit. Dus hoe meer bomen des te beter.”

"Iedereen op die deze week zijn CO2 uitstoot compenseert door te investeren in 1 hectare bomen, wil ik belonen met de kans op een rit in de roze 2-seater van CO2 NEUTRAAL op Zandvoort." Ga daarom snel naar de website www.co2neutraal.tv. En wie weet zit jij volgende week zondag bij mij achterin de roze bolide!"

Ook via de uitzending en website van SBS Autosport kan je aanstaande zondag al kans maken op een rit in de Minardi 2-seater! Kijk dus zondag zeker naar de Formule 1 uitzending van de Grand Prix van Turkije op SBS6 of op hun website www.sbsautosport.nl!

NIEUWS en FOTO worden aangeboden door INSIGHT F1 MOTORSPORT REPORT. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Robert Doornbos' officiële website www.robertdoornbos.com of kunt u contact opnemen met Jeroen Vermeeren (+31 621 541 564 / jeroen@insightf1.com).

(This mail includes an attachment)

© 2005 All Rights Reserved - www.robertdoornbos.com