Ingezonden persbericht


Vakantiemuziek aan de waterkant; Riverside Rocks in Nijmegen

Het ROC Nijmegen en Nijmegen 2000 jaar presenteren op 28 augustus een spetterende start van het schooljaar op de Waalkade. Met muziek die je nog even onderdompelt in het zomergevoel. Met niemand minder dan o.a. Brainpower, Ch!pz, Lange Frans & Baas B, Brace, Jochen Miller en Jeroen Post (TMF). Voor alle Nijmeegse scholieren - jong en oud - die het vakantiegevoel willen bestendigen.

De zomer wordt nog even verlengd met een gratis toegankelijk muziekspektakel in het kader van het 2000-jarig bestaan van de stad. Om 14.00 uur kunnen de kleintjes dansen op 'One, Two, Three', 'Captain Hook', en '1001 Arabian nights' van de 'Fox Kids Live Award'-winnaar Ch!pz. Daarna gaan we via de overtuigende R&B van Brace, de spetterende Nederhop van Brainpower en de niet mis te verstane rap van Lange Frans & Baas B over tot de verleidelijke groovy house van Matrixx' resident dj Jochen Miller.

Een gevarieerd programma dat je doet vergeten dat het schooljaar (weer) begint. Nog één dagje. Nog heel even onbezorgd vertoeven aan de waterkant. Niet op de stranden van de Franse Rivièra en de Spaanse costa's, maar op een bruisende Nijmeegse Waalkade.

Als gastheer is Jeroen Post van de partij. Deze populaire TMFveejay en voormalig lid van jongensgroep Velvet is als geen ander op de hoogte van de laatste Club en R&B ins en outs. Samen met de dj's Jochen Miller, Ralph en Sidney Samson bedient hij bovendien de draaitafels.

Absolute toppers van de namiddag en vroege avond zijn Brainpower, Brace en Lange Frans & Baas B. Brainpower brengt naast hun grootste hit 'Dansplaat' ook hun nieuwste singel 'Even stil' ten gehoren. Brace is dit jaar landelijk doorgebroken met de hit 'Moppie' samen met Lange Frans & Baas B. Lange Frans en Baas B. kennen we natuurlijk al van hun andere hit 'Zinloos'. Alledrie zingen en rappen ze de sterren van de hemel. Daarna, tot 23.00 uur zwaaien draaitafelkunstenaars de scepter. Zij dagen het publiek uit. Om te dansen, dansen en nog eens te dansen. Tot de laatste klanken in de Waal verzinken.

POWERED BY THE MATRIXX

Noot voor de redactie (