Amsterdam eventjes Hamsterdam

Albert heijn


- PERSBERICHT -

Amsterdam, 28 augustus 2004

AMSTERDAM EVENTJES HAMSTERDAM
Fitness goeroe Carlos Lens stoomt 50 hamsters klaar om te hamsteren

In het voorjaar van 2005 verschenen de levensgrote hamsters van Albert Heijn voor het eerst in het openbaar en sindsdien regende het verzoeken. Veel kinderen waren benieuwd of je ze ook op je verjaardag kunt uitnodigen, of je er mee op de foto kan, of ze een speciaal hamsterlied hebben en waar je ze nog meer in het echt tegen kunt komen.

Voor de supermarktketen was dit aanleiding om eens iets geks te doen met al die populaire hamsters. Carlos Lens, de bekende fitnessgoeroe die al onze sterren traint, was bereid een flinke warming up te doen met 50 hamsters. De Dam in Amsterdam werd voor de gelegenheid even omgedoopt in Hamsterdam. De hamsters zweetten als otters na een half uur aerobics en high impact oefeningen. Iedereen die wilde kon meedoen, maar de meeste voorbijgangers hielden het bij met grote ogen kijken naar het opmerkelijke spektakel van die grote knuffelbeesten.

Er werd ook gedanst op een liedje dat speciaal voor de hamsters is gemaakt. Iedereen die wil opwarmen voor de hamsterweken van Albert Heijn kan de Hamsterdance gratis downloaden van de site www.ah.nl.

De hamsterweken, met grootse kortingen, gaan maandag 29 augustus a.s. bij de supermarktketen van start.

Einde bericht

Een foto van dit spektakel is te vinden op de fotodienst van het ANP.