Talpa Nederland


Nieuwsdienst Big Brother

Geef je nu op voor de Big Brother Nieuwsdienst! Zodra er iets belangrijks gebeurt in het Huis of met één van de Bewoners, dan zorgt Big Brother er voor dat jij het als eerste weet! Alleen via 1010 ontvang jij het meest exclusieve nieuws over Big Brother op jouw mobiel.

En het leuke is, onder alle leden van de Big Brother Nieuwsdienst, verloten we wekelijks gratis kaarten voor het bijwonen van de live show. Dichter bij het Big Brother-Huis kun je niet komenâ¦..

AANMELDEN

Je kunt je voor deze dienst aanmelden door BB NIEUWS AAN naar 1010 te versturen. Je ontvangt dan onmiddelijk een bevestigingsbericht.

De kosten die gemoeid zijn met deze sms dienst bedragen ⬠0,25 per verstuurd bericht en ⬠0,55 per ontvangen bericht. Daarnaast betaal je ook een bedrag per verstuurd bericht aan jouw telecom-provider. Hoeveel dat is, hangt af van jouw abonnementsvorm en telecomprovider. Je ontvangt maximaal 7 berichten per week.

Wil je je afmelden voor deze dienst, dan stuur je BB NIEUWS UIT naar 1010. Je ontvangt een bericht dat je afgemeld bent. Afmelden kost ⬠0,25 per verstuurd bericht en ⬠0,25 per ontvangen bericht.

ALGEMEEN

Endemol, Talpa en providers van mobiele en vaste diensten zijn niet aansprakelijk voor de inhoud, technische storingen of vertragingen. Voor vragen over deze bel en sms-dienst kunt u bellen met 0297 35 77 10.

Overige algemene voorwaarden zijn via de Talpa disclaimer na te lezen op www.talpa.tv.