RTL Group


Drama viert hoogtij in nieuw seizoen 'Goede Tijden, Slechte Tijden' bij RTL 4



Het afgelopen seizoen eindigde dramatisch met een wanhopige Stefano en een bewusteloze Yasmin in een langzaam zinkende auto. Op maandag 29 augustus zien de gemiddeld twee miljoen vaste kijkers van de populaire RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden hoe dit afloopt. Wie overleeft dit drama, of erger nog: wie overleeft het niet?

Stefano en Yasmin raken te water met de auto als Stefano Nick probeert aan te rijden en Yasmin dit probeert te voorkomen. Stefano probeert uit alle macht zichzelf en de bewusteloze Yasmin uit de zinkende auto te redden. Maar wat hij ook probeert, hij krijgt de deur niet open. Ludo, die getuige is van het ongeluk, duikt het water in om de twee te redden. Hij weet de inmiddels buiten westen geraakte Stefano te bevrijden en even later ook Yasmin. Ondanks dat de hulp snel op gang komt, loopt dit ongeluk toch uit op een groot drama.

De vader van Dennis, Guus Tuinman, heeft zijn zoon destijds, vlak na de geboorte, verwisseld met Arnie Alberts. Met andere woorden, Arnie is Dennis en Dennis is Arnie. Guus kan het geheim niet met Laura delen en besluit te vertrekken. Hij weet dat Laura en Dennis ooit een relatie hebben gehad, dus dit geheim heeft vergaande consequenties voor haar, Dennis, Robert en vele anderen. Maar geheimen zijn er om uit te komen. Wie ontdekt dit schokkende feit en wat gaan de gevolgen voor deze persoon zijn?

Robert, Barbara, Morris, Charlie en Valerie vertrekken naar Portugal. Het Aunt Annie-project heeft een nieuwe impuls nodig en wat werkt beter dan het gezin op vakantie te sturen waar ze geheel op elkaar zijn aangewezen. Maar de aanwezigheid van Valerie zorgt voor een onhoudbaar probleem tussen haar en Barbara, dat opgelost moet worden voordat dit dramatische gevolgen heeft.

Sjors begint te twijfelen aan haar belofte aan Bing. Als ze een onbekende man ontmoet, is daar een instant attraction en ze krijgt hem niet uit haar hoofd. Haar verloving met Bing lijkt hierdoor iets minder belangrijk. Als ze de man weer tegenkomt in de Rozenboom, komt ze erachter dat hij Jack Woods (Mark van Eeuwen) heet. Ook deze Jack is onder de indruk van Sjors, maar hij heeft maar één doel voor ogen en dat is informatie vinden over zijn vader. Deze vader is geen onbekende voor Sjors.

Kortom; het belooft weer een spannend, emotioneel en mooi seizoen te worden waarin de 3000ste aflevering op vrijdag 2 september wordt gevierd.

Uitzending: RTL 4, elke werkdag vanaf maandag 29 augustus, tussen 20.00 en 20.30 uur.

Fotomateriaal van de cliffhanger en Mark van Eeuwen is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, 035-6718553.
---

---
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl.

© 2005 RTL Nederland / IP