Politie Zeeland


---

W-5843-2005 Auto bekrast in Westkapelle
Op de Westkapelseweg in Westkapelle werd zondag tussen 11.00 en 17.30 uur een personenauto met een scherp voorwerp rondom bekrast.
Er is geen schadebedrag bekend.

W-5844-2005 Fiets uit schuur gestolen in Middelburg
Zondag tussen 15.00 en 16.30 uur werd uit een schuur, behorend bij een woning in de Koningin Julianastraat in Middelburg een fiets gestolen.
De waarde van de fiets bedraagt enkele tientallen euro's.

W-5845-2005 Man geslagen in Vlissingen
In de Kenau Hasselaarstraat werd zondag rond 14.30 uur een 57-jarige Middel-burgse automobilist door een onbekende bestuurder enkele keren geslagen.
De Middelburger hielp een familielid met uitstappen toen schuin achter hem een auto stopte en de bestuurder begon te claxonneren. De Middelburger maakte een gebaar rustig aan te doen, waarna de automobililist gas gaf en naar voren reed. Als reactie gaf de 57-jarige een tik tegen de buitenspiegel van de auto. De onbekende bestuurder stapte uit, sloeg de Middelburger enkele keren in het gezicht en verniel- de een spiegel van zijn auto. Hij werd gestopt door enkele medeweggebruikers, waarna hij wegreed. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Z-5846-2005 Auto's bekrast in Hulst
In de Van Sassenstraat in Hulst werden in de nacht van zaterdag op zondag tenminste drie auto's met een scherp voorwerp bekrast.
Er zijn geen schadebedragen bekend.

Z-5847-2005 Winkeldiefstal in Sluis
Op de Groote Markt in Sluis werd zondag om 17.50 uur een 36-jarige man uit Brussel aangehouden wegens diefstal van een flesje after shave van tien euro.
De diefstal vond plaats in een winkelpand aan de Groote Markt. De man kreeg een boete van vijftig euro.

Z-5848-2005 Rijden onder invloed
Op de Noorwegenweg in Terneuzen werd maandag om 00.13 uur een 47-jarige automobilist uit Zingem (B) betrapt op rijden onder invloed.
De man had bijna 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.

In de Sint Annastraat in Sluis werden maandag twee Belgische automobilisten betrapt op rijden onder invloed.
Een 30-jarige man uit Brugge had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een dagvaarding.
Een 37-jarige man uit Knokke-Heist kreeg een rijverbod van 4 uur en een bekeuring omdat hij meer dan 2x de toegestane hoeveelheid gedronken had.