Gemeente Grootegast


Medewerking als bedoeld in artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening

Het college van burgemeester en wethouders is van plan door toepassing van artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan "Buitengebied Grootegast 1e fase":


-Ten behoeve van de oprichting van een bedrijf aan huis (verkoop van kleindiervoeders) op het perceel Provincialeweg 113 te Sebaldeburen (kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie C, nr. 1662);
-Voor de realisatie van een vakantiehuis op het perceel Broersma'sreed 3 te Opende (kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie F, nummer 3358).

De plannen liggen samen met de ruimtelijke onderbouwing, in het kader van artikel 19 lid 4 WRO, met ingang van donderdag 1 september 2005 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis gedurende de openingstijden.
Gedurende de termijn van zes weken kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent deze voornemens/plannen bekend maken. Dit kan schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast.

---

(c) 2003 Gemeente Grootegast