Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


Nadere informatie:

Bureau Communicatie

Persvoorlichting:

Bert Top 055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


29 augustus 2005


PUTTEN - Meisje gewond door aanrijding


Een 17-jarig meisje uit Putten raakte zondagavond (28/08) op de kruising Halvinkhuizerwg/Engweg/Molenstraat gewond door aanrijding met een 72-jarige automobilist uit Putten. Het meisje zat achterop de bromfiets van een 16-jarige plaatsgenoot die rond 18.00 uur, zonder af te remmen, het kruispunt op reed en hierbij geen voorrang verleende aan de automobilist. De bromfietser reed vol in de flank van de auto en bestuurder en passagiere kwamen ten val. Een ambulance vervoerde haar met nekklachten naar het ziekenhuis. De jongen liep wat rugpijn en schaafwonden op. De bromfiets en de auto liepen flinke schade op.


PUTTEN - Man moet nog boete betalen


De politie heeft zondagmorgen (28/08) op de A28 een 40-jarige automobilist uit Hoogeveen aangehouden die nog een boete moest betalen. De politie hield de man rond 08.10 uur op een parkeerplaats onder Putten aan en nadere controle wees uit dat hij nog een boete van ruim 670 euro moest betalen. De man kon de boete niet betalen waarop de politie de man opsloot in een cel.


NUNSPEET - Diefstal uit hotel


Onbekenden hebben zondagavond (28/08) uit de personeelsruimte van een hotel in Nunspeet enkele goederen gestolen. De daders kwamen vermoedelijk tussen 18.00 en 20.00 uur het hotel binnen en namen onder anderen een mobiele telefoon en een portemonnee mee. Een getuige zag vier jongens het hotel verlaten en lichtte de politie in die de omgeving afzocht. De politie trof hen niet meer aan. De politie heft aanwijzingen dat ze per trein vertrokken zijn.


Einde berichten


-=



---- --