Ingezonden persbericht


Cisco

face="Times New Roman, Times, serif"
Persbericht

Cisco
verbetert beschikbaarheid van het netwerk door modulair besturingssysteem

Modulaire
IOS-software voor Cisco Catalyst 6500 Series switches maakt onderhoud aan systemen minder
kostbaar

Amsterdam,
29 augustus 2005 - Cisco Systems introduceert verschillende verbeteringen in de Internetwork Operating System-software (IOS) om de beschikbaarheid van het netwerk te verbeteren. De verbeteringen in de IOS-software zijn specifiek gericht op de Cisco Catalyst 6500 Series switches. Met de nieuwe modulaire opbouw van de IOS-software vergroten IT-managers de operationele efficiëntie,
doordat de verschillende modulaire
IOS-subsystemen als onafhankelijke processen opereren én zelfhelend zijn.

Cisco speelt met de
verbeterde IOS-software in op de centrale rol van het netwerk binnen de ICT-omgeving. Doordat de IT-infrastructuur de basis is voor data- en spraakverkeer maar ook voor beveiliging en draadloze toegang tot systemen is het netwerk cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit. Met de nieuwe modulaire IOS-software wordt de tijd voor het upgraden en patchen van software aanzienlijk ingekort, terwijl het netwerk bovendien beschikbaar blijft. Ook overige netwerkonderhoudswerkzaamheden kunnen snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Het
volledige Engelstalige persbericht is beschikbaar via de

Cisco Newsroom

.


- einde -

Over Cisco
Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, zet zich al 20 jaar in voor technologische innovatie, heeft een leidende positie in de bedrijfstak en heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via
cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS,
Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie
kunt u contact opnemen met:

Cisco
Persdesk
Winkelman en Van Hessen
tel: 070-416 16 59

ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl

http://www.cisco.nl

"The information contained in this electronic transmission is confidential and legally privileged and is intended only for the person or entity to which it is addressed. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any distribution, copying, review, retransmission, dissemination or other use of this electronic transmission or the information contained in it is strictly prohibited. If you have received this electronic transmission in error, please immediately contact the sender to arrange for the return of the original documents."

Embedded Content: cisco.gif: 00000001,3f283be9,00000000,569ec09a