Ingezonden persbericht


Hilversum, 1 augustus 2005 - Voor de zevende achtereenvolgende keer organiseert Radio 538 in samenwerking met de Rabobank de Studentenkameractie. Van woensdag 31 augustus tot en met zondag 4 september biedt de hoeketalage van de Bijenkorf Amsterdam dag en nacht onderdak aan vier studenten. Zij strijden om de sleutels van een studentenkamer in een stad naar keuze. Diverse wedstrijden, opdrachten én stemmen van het publiek bepalen uiteindelijk op zondagmiddag 4 september de winnaar.

Kwalificatie

Vanaf vandaag kunnen studenten zich aanmelden via www.radio538.nl. Vervolgens worden vier studenten geselecteerd die op woensdagochtend 31 augustus hun tijdelijke onderkomen aan de Dam betrekken. Door de gehele programmering van Radio 538 wordt er die dagen verslag gedaan van de strijd om de felbegeerde kamer. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de live uitzending van Ruuddewild.nl op zondag 4 september van 15.00-18.00 uur.

Prijs

Radio 538 en de Rabobank bieden gratis een jaar lang een kamer aan en de student mag dat jaar gebruik maken van de diensten van een schoonmaakster. Daarnaast krijgt de student van de Rabobank een inboedelverzekering en een extra maand studiebeurs. Bovendien schenkt de Bijenkorf de student een cadeaucheque ter waarde van ¤ 1.000,-.

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen en Barry Paf.

Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.

Rabobank en studenten

De student wil dat zijn bankzaken goed geregeld zijn, maar houdt zich er niet actief mee bezig. Daarom heeft de Rabobank tijdens de actieperiode van 8 augustus tot en met 30 september een aparte site in de lucht: www.zorgeloosopkamers.nu Hier kunnen bezoekers o.a. de 'opkamersgaan-check' doen. De Rabobank is in de studentenmarkt marktleider met een aandeel van bijna 40%. Studenten die een Rabobank Studentenrekening afsluiten krijgen een premium cadeau, variërend van een MP3-speler tot een tweedehands fiets. Indien naast de rekening ook een inboedel-verzekering wordt afgesloten ontvangt de student een Rabo OpkamersPakket. Dit pakket bestaat uit leuke en handige producten uit het assortiment van de Bijenkorf.

De Bijenkorf

De Bijenkorf is een inspirerende, trendsettende en dynamische warenhuisformule die zich onderscheidt door en brede assortimentskeuze, vernieuwende thema's, belevingswerelden voor de consument en daarmee samenhangende evenementen en inrichting. De Bijenkorf kent drie formats: de flagshipstores in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, de mediumstores in Amstelveen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Enschede en Maastricht en de modefilialen in Groningen, Breda en 's-Hertogenbosch. Sinds mei 2003 heeft de Bijenkorf een eigen outlet store in Batavia Stad outlet shopping. In april 2005 is de tweede Bijenkorf outlet store geopend in Venlo.