inschrijfperiode Grote Clubactie verlengd

Nationale grote clubactie

http://www.groteclubactie.nl

Inschrijfperiode Grote Clubactie verlengd!
Uiterste inschrijfdatum opgeschoven naar 31 augustus

De afgelopen week is door zóveel nieuwe verenigingen in Nederland informatie aangevraagd dat de Grote Clubactie heeft besloten haar inschrijfperiode te verlengen tot 31 augustus. Ook verenigingen die door de achterliggende vakantieperiode nog niet hebben kunnen inschrijven, zijn nu in de gelegenheid alsnog hun deelnameformulier terugsturen.

Nieuwe verenigingen enthousiast
Door uitbreiding van de website en het opfrissen van de bestaande communicatie uitingen is de Grote Clubactie er dit jaar in geslaagd om nóg meer verenigingen enthousiast te maken voor de Jaarlijkse Grote Clubactie. Heldere communicatie, alle relevante informatie op de internetsite, maar ook de mogelijkheid digitaal loten te bestellen, éxtra ondersteuning voor jonge lotenverkopers, lotenverkoop via automatische incasso enz. zijn zaken waarmee de Grote Clubactie de verenigingen tegemoet wil komen in de organisatie van de jaarlijkse Grote Clubactie.

Inschrijven tót 31 augustus!
Nationale Stichting de Grote Clubactie organiseert jaarlijks een loterij voor alle verenigingen in Nederland. Verenigingen kopen loten in voor 50 eurocent per stuk en verkopen ze voor 2,50 euro. De Grote Clubactie is de énige loterij in Nederland die 80% van de opbrengst laat terugvloeien naar de verenigingskas. Op deze manier levert de Grote Clubactie een belangrijke bijdrage aan een gezonde en actieve samenleving. Op 10 september start de lotenverkoop. Verenigingen kunnen nog loten bestellen tót 31 augustus.