Gemeente Maassluis

Commissie Welzijn vergadert op 31 augustus

Op woensdag 31 augustus vergadert de raadscommissie welzijn in het Maassluise stadhuis aan de Koningshoek. De openbare commissievergadering staat onder voorzitterschap van raadslid J. Luijendijk en begint om 20.00 uur.

Een van de discussiepunten is vanavond het Havenbeleid en de Museumhaven. Om één en ader nader toe te lichten is het Bureau Ecorys uitgenodigd.
Ook is uitgenodigd de heer Van Beek, directeur van Dukdalf om een toelichting te geven op het Businessplan 2005 van Dukdalf. De commissie buigt zich ook over het advies van de Maassluise Onderwijs Raad over een aantal ontwikkelingen op het terrein van Onderwijsachterstandenbeleid. Naast diverse financiële zaken staan de jaarrekeningen 2003 en 2004 van Zwembad Dol-fijn op de agenda. Een van de laatste punten vanavond is het voorstel van burgemeester en wethouder om een herdenkingsmonument voor gevallenen op zee op te richten.

Spreekrecht en vragenhalfuur
Burgers kunnen inspreken over onderwerpen die op de agenda van de commissievergadering staan. Insprekers moeten bij het begin van de vergadering aanwezig zijn en zich melden bij de voorzitter van de commissie. De agendapunten waarover wordt ingesproken, worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld. Direct na de aanvang van de officiële commissievergadering is er voor burgers de gelegenheid om aan de commissie vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de commissie behoren, maar niet op de agenda van de vergadering staan.

Inzage
De bij de agenda behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.