Uitnodiging persbijeenkomst Connexxion Holding NV

Connexxion

Graag nodig ik u namens de Groepsdirectie uit voor de halfjaarlijkse persbijeenkomst van Connexxion Holding NV. Deze zal plaatsvinden op woensdag 31 augustus 2005 om 10.00 uur op Marathon 6 te Hilversum. Vanaf 09.30 uur wordt u in de gelegenheid gesteld om het halfjaarbericht in te lezen.

Connexxion staat volop in de belangstelling. De introductie van de OV-chipkaart door Connexxion en de winst van de OV-concessies in Noord-Brabant tonen opnieuw de innovatieve kracht en de slagvaardigheid van onze onderneming. Ook de ontwikkelingen in de OV-markt en de relatie van Connexxion met de overheid zijn de afgelopen weken ruimschoots in het nieuws geweest.

De primaire aanleiding voor de persbijeenkomst van 31 augustus zijn de halfjaarcijfers, die door CFO Frank Janssen van een toelichting zullen worden voorzien. Daarnaast zal, mede aan de hand van uw vragen, ook de stand van zaken binnen en rond de onderneming worden belicht door de heer Janssen en door Peter Kortenhorst, voorzitter van de Groepsdirectie.

Graag verneem ik van u van tevoren of u van plan bent de persbijeenkomst bij te wonen. U kunt dit aan mij doorgeven, telefoon 035 6251957 of 06 51093642, of per e-mail: h.opmeer@connexxion.nl.

Met vriendelijke groet,

Connexxion Holding NV

Herman Opmeer
Corporate Communicatie