Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle werkt aanAfsluiting Kanaalweg

Afsluiting Kanaalweg

In de Kanaalweg bevindt zich de brug over de Ringvaart. Ook zit in deze weg ter hoogte van de s-Gravenweg een duiker (waterverbinding). Het asfalt voor beide constructies is zo verzakt dat een reparatie noodzakelijk is. Ook andere stukken asfalt in de Kanaalweg worden gerepareerd. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt de Kanaalweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. De werkzaamheden zijn gepland van woensdagavond 31 augustus om 19.00 uur tot donderdagmorgen 1 september om 7.00 uur.

Omdat dit zeer ingrijpend is, is besloten om de werkzaamheden in de avond en nacht uit te voeren om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken. De aanliggende woningen en bedrijven blijven gedurende de afsluiting bereikbaar vanaf de kant van de Capelseweg/Bermweg. De s-Gravenweg blijft bereikbaar vanaf de Abram van Rijckevorselweg. Als door slecht weer het werk niet kan worden uitgevoerd, worden de werkzaamheden opnieuw ingepland.

Omleiding

Als de Kanaalweg tussen de Bermweg en de s-Gravenweg is afgesloten, wordt het verkeer omgeleid vanaf de Capelseweg via de Bermweg, Schenkelsedreef en Abram van Rijckevorselweg en vanaf de Rivierweg via de Abram van Rijckevorselweg, Schenkelsedreef en Bermweg.