AutoRai

VIP-behandeling voor kopers Cadillac

(8/31/2005)
Wie een Cadillac koopt bij het Cadillac & Corvette Experience Center in Breukelen, wordt getrakteerd op een hoogst bijzondere VIP-behandeling.
Zo krijgt elke koper van een nieuwe of gebruikte Cadillac via het Experience Center een dinerbon voor het exclusieve Amsterdamse restaurant Visaandeschelde en wordt de koper in de eigen Cadillac heen- en teruggebracht door een chauffeur. Kopers van een Cadillac STS krijgen maar liefst vijftig uur de beschikking over een privé-chauffeur.

Alle kopers van een nieuwe of gebruikte Cadillac krijgen een dinerbon cadeau voor het exclusieve restaurant Visaandeschelde, aan het Scheldeplein in Amsterdam-Zuid. âHet toch al stijlvolle diner krijgt extra cachet doordat een chauffeur de kopers in hun eigen, zojuist aangeschafte Cadillac thuis ophaalt en naar het restaurant brengt. Vanzelfsprekend staat de chauffeur aan het einde van de avond weer gereed voor de thuisreisâ, vertelt Alexander Sterk, sinds januari 2005 directeur van het Cadillac & Corvette Experience Center en initiatiefnemer van deze aantrekkelijke services.

Overigens wordt een bezoek aan Visaandeschelde ook voor de andere gasten een extra luxe ervaring, doordat Cadillac alle gasten, in samenwerking met Rent-a-Driver, gratis âvalet parkingâ aanbiedt. Een chauffeur in Cadillac-kleding parkeert de auto voor de gasten, die daardoor geen omkijken hebben naar een parkeerplek.

Vijftig chauffeururen voor Cadillac STS-kopers
Kopers van een nieuwe Cadillac STS krijgen als bijzondere extra service gratis vijftig uur de beschikking over een privé-chauffeur. De uren, die zes volle werkdagen vertegenwoordigen, kunnen naar believen op elk gewenst moment worden verzilverd. Zelf rijden blijft natuurlijk minstens zo aantrekkelijk; de Cadillac STS is een ravissante verschijning en naar keuze voorzien van een 3.6 V6 of een 4.6 Northstar V8 motor, goed voor respectievelijk 257 en 325 pk.

âMet deze bijzondere initiatieven willen we bijdragen aan de merkuitstraling van luxe en exclusiviteitâ, vertelt Alexander Sterk. âDergelijke services omringen de kopers van Cadillac met een sfeer van voornaamheid. Immers, zij hebben dan ook zojuist een voorname auto gekocht.â
Cadillac & Corvette Experience Center: volop beleving Het Cadillac & Corvette Experience Center werd begin dit jaar geopend in Breukelen. Hier kan de bezoeker niet alleen in alle rust en ruimte kennismaken met de nieuwe modellen van Cadillac, maar ook een kijkje terug in de tijd nemen, naar de vele roemruchte modellen die het topmerk van General Motors door de jaren heen op de markt heeft gebracht. Ook de toekomstvisie van het merk is in beeld gebracht; een tipje van de sluier van komende modellen wordt gelicht.