FloraHolland


Nieuwe FloraHolland Rozenwaaier

FLORAHOLLAND (persbericht 31 augustus 2005) - Op verzoek van kopers is vanaf half augustus de nieuwe editie van de FloraHolland Rozenwaaiers beschikbaar. De vraag naar de laatste editie van de Rozenwaaier (2003) was overweldigend groot. Diverse exporteurs hebben de waaier besteld voor hun eindklanten. De FloraHolland Rozenwaaier geeft een goed beeld van het assortiment van FloraHolland en het verschil tussen de cultivars. Het handige formaat maakt de waaier praktisch in gebruik. De cultivars zijn door het formaat van de waaier gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

Deze nieuwe druk bevat meer dan 140 grootbloemige cultivars, 66 kleinbloemige cultivars en een tiental trosrozen. Alle gepresenteerde cultivars zijn verkrijgbaar via FloraHolland. Daarnaast bevat de Rozenwaaier verzorgingstips voor de bloemist en consument. Deze zijn vermeld in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Russisch. De rozenwaaier is te bestellen via de klantenservice op de verschillende vestigingen van FloraHolland. De kosten voor een Rozenwaaier bedragen 7,50 per stuk.

FloraHolland geeft regelmatig productwaaiers uit. Dit jaar zijn er waaiers verschenen van de productgroepen Alstroemeria, Amaryllis, Snijhortensia, Lisianthus, Tulp en Zantedeschia. In het najaar worden waaiers verwacht voor Lelie en decoratiegroen. Ook deze waaiers zijn te bestellen via de klantenservice op de verschillende vestigingen. Voor grote bestellingen, kunt u contact opnemen met de klantenservice in Naaldwijk, T 0174-63 34 40.


---