Elsevier Congressen

Invoering Wet op de beroepen in het onderwijs (Wet BIO) 2006

Opstellen meerjaren personeelsplanning en werken met bekwaamheidsdossiers.

Als gevolg van het inwerking treden van de Wet op de Beroepen in het onderwijs zijn uw verantwoordelijkheden toegenomen. U heeft de verantwoordelijkheid om uzelf en uw onderwijspersoneel te laten voldoen aan de als kwaliteitsnorm gestelde bekwaamheidseisen. Weet u hoe u de bekwaamheidseisen vertaalt in een strategische personeelsplanning? En hoe u gaat werken met het bekwaamheidsdossier?

Thema's:

* Actualiteiten Wet BIO

* Met bekwaamheidseisen en competenties werkbaar aan de slag in de school

* Ontwikkelen van uw eigen personeels- en opleidingsplan
* Dé checklist voor een systematische opbouw van uw personeelsplan

Uw spreker is:
Cécile Servaes (MME) is 21 jaar fulltime werkzaam geweest in het onderwijs, waarvan de laatste dertien jaar in een managementfunctie. Al weer enige jaren is zij nu actief in het advieswerk, en hierbij is personeelsbeleid een thema waarin zij reeds veel ontwikkeld heeft.

Bestemd voor:
Directieleden, (P&O)managers, leidinggevenden, schoolhoofden, locatiedirecteuren, opleidings-hoofden, (con)rectoren en afdelingshoofden binnen onderwijsinstellingen voor PO, VO en BVE. Directieleden, opleidingshoofden, onderwijskundigen, praktijkopleiders van de PABOs en de lerarenopleidingen.

Datum, tijd, locatie en routebeschrijving:
Dinsdag 29 november 2005, Meeting Plaza Hoog Catharijne in Utrecht

De training begint om 09.00 uur en eindigt om 16.30 uur. De routebeschrijving en bevestiging worden minimaal 3 weken voor aanvang van de training verstuurd.

Klik hier voor uw routebeschrijving: Meeting Plaza Utrecht

Kosten:
De kosten voor deelname aan deze training bedragen 695,- (Excl. BTW) per persoon. Wanneer u zich inschrijft vóór 20 september 2005 ontvangt u 70,- korting* op de deelnameprijs.

* Niet geldig in combinatie met andere kortingen van Elsevier Congressen.

Contact:
Heeft u vragen of opmerkingen m.b.t. het programma, neemt u dan contact op met Carlijn Verhoeven, congresontwikkelaar. Organisatorisch:Marlies van Wunnik, projectassistente, telefoon 070-441 57 55.

Klik hier voor het volledige programma: Invoering Wet op de beroepen in het onderwijs

Klik hier om u in te schrijven

.