Gemeente Reiderland


Ontwerpbeschikking wet milieubeheer
31 augustus 2005

Burgemeester en wethouders van Reiderland maken bekend dat zij van plan zijn, onder voorschriften ter bescherming van het milieu, vergunning ingevolge de Wet milieubeheer te verlenen aan:


* J. Musch (Auto+Fietstotaal), Molenstreek 20, 9684 AS te Finsterwolde voor een fietsenwinkel met doe-het-zelfgarage en vuurwerkopslag, gelegen aan de Molenstreek 20 te Finsterwolde, kadastraal bekend Finsterwolde, sectie G, nummer 98.

Het betreft een vergunning op grond van artikel 8.1.a en c van de Wet milieubeheer.

De ontwerpbeschikking en het aanvraagformulier met bijbehorende stukken, liggen vanaf 1 september 2005 tot 29 september 2005 gedurende de openingstijden (9.00-12.00 uur) ter inzage in het gemeentehuis van Reiderland, ook kunnen zij daar s middags op afspraak worden ingezien. Op verzoek kunnen de stukken buiten werkuren worden ingezien.

Daarnaast liggen zij gedurende de openingstijden ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Hardenberg 7 te Finsterwolde gedurende de openingstijden (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30-17.30 en dinsdag tevens van 18.00-20.00 uur).

Een ieder kan gedurende de inzagentermijn schriftelijk bedenkingen inbrengen naar aanleiding van de ontwerpbeschikking. Degene die bedenkingen inbrengt kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Bedenkingen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders.

Gedurende de inzagentermijn kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven, kan over de ontwerpbeschikking van gedachten worden gewisseld en kunnen ook mondeling bedenkingen worden ingebracht.

Alleen als u (tijdig) bedenkingen inbrengt tegen de ontwerpbeschikking kan later tegen de beschikking beroep worden ingesteld bij Raad van State, tenzij u kan aantonen niet in staat te zijn geweest (tijdig) bedenkingen in te brengen, danwel de beschikking straks afwijkt van de ontwerpbeschikking.