Gemeente Reiderland


Beschikkingen wet milieubeheer
31 augustus 2005

Burgemeester en Burgemeester en wethouders van Reiderland maken bekend dat de vergunningen ingevolge de Wet milieubeheer zijn verleend aan:


* H.E. Barlagen, Kroonpolder 35, 9688 TA te Drieborg. Het betreft een aanvraag als bedoeld in artikel 8.1. lid a en c van de Wet milieubeheer in verband met het in werking hebben van een akkerbouwbedrijf aan de Kroonpolder 35 te Drieborg, kadastraal bekend Beerta, sectie C, nummer 829;

* Mts. R.J. en B.A. de Boer, Hoofdstraat 28, 9686 VJ te Beerta voor het akkerbouwbedrijf met vleeskuikenhouderij, gelegen aan de Hoofdstraat 24 en 28 te Beerta, kadastraal bekend Beerta, sectie K, nummers 800-825. Het betreft een aanvraag voor een nieuwe, de gehele inrichting omvattende vergunning op grond van artikel 8.4 lid 1 van de Wet milieubeheer.

De beschikkingen met bijhorende stukken, liggen vanaf 31 augustus tot 13 september 2005 gedurende de openingstijden (9.00-12.00 uur) ter inzage in het gemeentehuis van Reiderland, s middags kunnen zij op afspraak worden ingezien. Op verzoek kunnen de stukken buiten de werkuren worden ingezien.

Daarnaast liggen de procedures ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Hardenberg 7 te Finsterwolde gedurende de openingstijden (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 14.30 - 17.30 uur en dinsdag tevens van 18.00 20.00 uur).

Gedurende de bovenstaande termijn wordt desgevraagd op afspraak mondeling toelichting gegeven op de stukken.

Tot het einde van de inzagentermijn kan door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet op de voorgeschreven manier bedenkingen hebben kunnen inbrengen tegen de ontwerpbeschikking, beroep worden ingesteld.

Beroepschriften moeten in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan; de beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek tot schorsing of een voorlopige voorziening moet worden gezonden aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.