Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 23 augustus 2005 PAGINA 1

Nr. xCO Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. 1Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring akkoord B&W-vergadering
dd. 16 augustus 2005

2. 7GGB-BM Verzoek van de heer P. Biemans, Lindendijk 18, Gedaviseerd wordt om niet handhavend op te treden. akkoord om handhavend op te treden tegen de begroeiinsgconstructie op het buurperceel Lindendijk 20.

3. 9GGB-WG Onttrekken gronden aan de openbaarheid in de De gemeenteraad voorstellen om gedeelten van particulier eigendom akkoord Eerschotsestraat. onder de Eerschotsestraat aan de openbaarheid te onttrekken.
4. 4BGR-SEC Pilootproject voor nieuwe ommetjes. Instemmen met: akkoord
1. het verlenen van medewerking aan een pilotproject van de Brabantse Milieufedreratie, in samenwerking met het Innovatieplatform Duurzame Meierij, Coördinatiepunt Landschapsbeheer, lokale heem- en natuurverenigingen, waterschap, ZLTO, voor het maken van een kansenkaart voor nieuwe ommetjes in de gemeente en tevens realisatie van een van deze routes.
2. Een bijdrage hieraan te verlenen van 6.500,00 en deze kosten te dekken uit de post "overige openluchtrecreatie' FCL 6560900/ 34390.


5. 7GGB-BM Regionaal handhavingsuitvoeringsprogramma Instemmen met het regionaal handhavingsuitvoeringsprogramma 2006 Akkoord 2006. onder voorwaarde dat project nr. 10 (integraal horecaproject) moet passen in de planning lokale aanpak.
6. 8GGB-RO Bankgarantie planschadeovereenkomst. Voorgesteld wordt om: akkoord
1. in te stemmen met vervallen bankgarantie;
2. te verzoeken overeenkomst op zich te respecteren.


7. 8GGB-RO Betonfabriek Van de Meulengraaf. Voorgesteld wordt om in te stemmen met: akkoord
1. uitgaan van de huidige categorie (4) als maximum van het bedrijf en productie derhalve terug (laten) brengen tot maximaal 100 ton per dag;
2. positieve grondhouding met betrekking tot gevraagde loods handhaven;
3. het voorgestelde stappenschema te volgen.


8. 8GGB-RO Horen indieners zienswijzen Het raadspresidium verzoeken om de indieners van een zienswijze akkoord ontwerpbestemmingsplan Sint- Oedenrode- Zuid. tijdens de raadscommissie Grondgebied op 15 september 2005 in de gelegenheid te stellen om een mondelinge toelichting te geven op de ingediende zienswijzen, waarna het plan (gewijzigd) ter vaststelling aan de raad aangeboden kan worden.
9. 8GGB-RO Planschadeclaims. Voorgesteld wordt om; akkoord
1. advies in te winnen van SAOZ;
2. Rijkswaterstaat en woningbouwvereniging op de hoogte te stellen.


10. 8GGB-RO Bestemmingsplan sportpark Kienehoef. Voorgesteld wordt om in te stemmen met: Akkoord
1. conceptbestemmingsplan;

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 23 augustus 2005 PAGINA 2

Nr. xCO Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
2. start vooroverleg een aanvragen algemene verklaring voor het plangebied;
3. strat inspraak zodra overeenkomst is getekend.


11. 9GGB-WG Publicatie over het provinciale verkeers- en Voorgesteld wordt om de publicatie voor kennisgeving aan te nemen. Akkoord vervoersplan en de co-financieringsregeling.
12. 9GGB-WG Inspraak op startnotitie MER Spitsstroken A2. Reactie op inspraak voor kennisgeving aannemen. Akkoord
13. 9GGB-WG Recreatieve spoorlijn Boxtel- Veghel. 1. Rapportage voor kennisgeving aannemen. Akkoord 2. Gemeente Veghel meedelen dat resultaten van nader onderzoek met belangstelling worden afgewacht.


14. xCO Bezwaar van de heren Timmermans tegen De heren Timmermans niet ontvankelijk te verklaren in hun bezwaar. Akkoord woningsplitsing Horst 4.

15. xCO Inspraakverordening. De gemeenteraad in zijn vergadering van 29 september 2005 voor te Akkoord stellen een nieuwe inspraakverordening vast te stellen.