Gemeente Giessenlanden


Werkzaamheden N 214 bijna afgerond

De werkzaamheden aan de N 214 zijn de laatste fase ingegaan. Van woensdag 7 tot en met vrijdag 16 september 2005 worden op twee weggedeelten straatwerkzaamheden uitgevoerd en wordt er geasfalteerd. De weg wordt geheel afgesloten voor verkeer op stukken waar gewerkt wordt.

Rotonde Noordeloos
Het weggedeelte van de N 214 tussen de Gorissenweg en het Shell-station aan de provinciale weg wordt opnieuw geasfalteerd. Hiervoor wordt dit wegdeel en de rotonde Noordeloos van woensdag 7 september vanaf 20.00 uur tot en met zaterdag 10 september (einde van de dag) volledig afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Bestemmingsverkeer voor Noordeloos wordt omgeleid. Voor doorgaand verkeer geldt de omleiding via de A 27 en de provinciale weg N 216. Dankzij de nieuwe asfaltlaag wordt de weg ter hoogte van Noordeloos stiller. Er wordt bij de vernieuwing namelijk zogenoemd Zeer Stil Asfalt gebruikt (ZSA).

Rien Cock ovonde
Deze zogenoemde ovonde bevindt zich op de kruising van de provinciale weg N 214 met de westelijke toe- en afrit van de A 27. Van 12 tot en met 16 september wordt dagelijks van 21.00 uur 's avonds tot 5.00 uur 's ochtends aan de ovonde gewerkt. De nachtelijke afsluitingen gelden ook voor de toe- en afrit aan de westzijde van de A 27. Het verkeer kan gebruik maken van de omleidingroute. Aan de oostzijde van de A 27 (aan de kant van Meerkerk) blijft zowel de toe- als afrit toegankelijk.

Meer informatie
Actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website www.n214.nl en www.zuid-holland.nl thema verkeer en voervoer, werk aan de weg.