Eemland zuid 12.00 uur

Utrecht 31-08-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Schennispleger aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een schennispleger aangehouden. Omstreeks 15.30 uur kreeg de politie de melding dat een 20-jarige man uit Rotterdam in het Randenbroekerbos zijn broek had laten zakken en zijn geslachtsdeel liet zien aan voorbijgangers. De politie ging op onderzoek uit en trof de man aan. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT- Op dinsdag werd de hele dag een verkeerscontrole gehouden op de Heiligenbergerweg. In totaal werden 10 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. rijden zonder gordel, rijden door rood licht en mobiel bellen tijdens het rijden in een auto.

Op dinsdagmiddag werd een verkeerscontrole gehouden op de Hogeweg en de Van Randwijcklaan. In totaal werden 33 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het rijden zonder autogordel en het fietsen in het voetgangersgebied op het Neptunusplein.

Geslagen

LEUSDEN- Op dinsdagavond werd een man aangehouden na een mishandeling. Omstreeks 20.50 uur kreeg de politie de melding dat een 19-jarige man uit Leusden was geslagen op de Maten door een 42-jarige man uit Leusden. De 19-jarige man moest zich hierdoor onder doktersbehandeling laten stellen. De 42-jarige man kon later op de avond worden aangehouden en hij werd ingesloten voor verhoor.

Baldadig gedrag

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een man aangehouden nadat hij met een fietsenrek had lopen slepen. Omstreeks 22.25 uur kreeg de politie de melding dat een 48-jarige man uit Amersfoort op de Burgemeester de Witlaan een fietsenrek had losgetrokken en hiermee aan het slepen was. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Verdacht pakket
AMERSFOORT- Op dinsdagochtend werd een pakket aangetroffen in het politiebureau in Amersfoort. In de ochtend werd dit pakket opgemaakt. Omdat dit pakket verdachte componenten bevatte werd geen risico genomen en besloten dit pakket als verdacht te beschouwen. De medewerkers in het bureau mochten niet op deze verdieping komen. Ook de omgeving van het bureau werd afgezet. Na onderzoek van het EOC werd binnen 2 uur de omgeving weer vrijgegeven. De politie heeft de zaak in onderzoek.