Digitale Gemeente Houten

Victum/IGCN maakt hoofdmacht bekend

woensdag 31 augustus 2005 - Bron: Victum?IGCN

Trainer/coach Andre Quint heeft maandag zijn team bekendgemaakt waarmee hij in de korfbalcompetitie gaat spelen. Vooralsnog start de oefenmeester met vijf dames en vier heren. Nieuw in de ploeg zijn de talentvolle junioren Paul Bosch, Karlijn Aalbrecht en Sophie Spee. Twee seizoenen geleden werd dit drietal nog landskampioen districtsjunioren met de talentvolle junioren van Victum/IGCN. De vereniging plukt nu ook in de hoofdmacht de vruchten van die talentvolle groep.
Tevens nieuw is de van SKF uit Veenendaal overgekomen Juliette Stam.

Spelers en speelsters die vorig jaar al deel uitmaakten van de ploeg en nu opnieuw in de basis zijn terug te vinden zijn Erwin van Dinter, Vikash Mahewew Missier en aanvoerder Martijn Boers bij de heren en Peggy Braaf en Corine van den Brink bij de dames.

Verdwenen zijn Jose de Wijer en Arjan Donker die vorig jaar, wellicht tijdelijk, een punt zetten achter hun carriere. Dat Donker dit heroverweegt bleek afgelopen weekend al toen hij in actie kwam tijdens het door Victum/IGCN gewonnen eigen toernooi.

Victum/IGCN start dit seizoen opnieuw in de derde klasse, waar de ploeg al drie jaar achtereen een tweede plaats behaalde, en telkens net de promotie misliep. De opdracht dit jaar is duidelijk: kampioen worden. Tijdens de zaalcompetitie, die in het najaar van start zal gaan, start de formatie van Andre Quint al wel in de tweede klasse.

Dat het de vereniging goed gaat blijkt uit het feit dat de A1-junioren in de landelijke overganksllasse uitkomen, terwijl de B1, C1 en D1 zelfs in de hoofdklasse zullen acteren.

Meer informatie op de website, www.victumigcn.nl.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).