Ingezonden persbericht


DataBasement kiest Lammers van Toorenburg Benelux PR voor PR-ondersteuning

Zoetermeer, 31 augustus 2005 - DataBasement, specialist op het gebied van storage-oplossingen, brengt zijn PR-belangen voor Nederland onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR). DataBasement richt zich met zijn producten op een snelle, economische en veilige opslag en archivering van data en transacties. Zij doen dit als uitwijk- en disaster recovery-centrum voor bedrijfsomgevingen. DataBasement is momenteel de enige speler die online inzichtelijke, real-time repliceerbare backup kan leveren. Met de zelfontwikkelde online portal StoragePortal geeft DataBasement ondernemingen controle en real-time inzicht in de door ze afgenomen dataopslag en replicatie. LVT PR gaat DataBasement ondersteunen bij het uitbouwen van de naamsbekendheid van deze dienst in de Benelux. DataBasement heeft momenteel twee vestigingen, in Zoetermeer en Gent (België), en maakt gebruik van verschillende datacenters.

"Dataopslag moet geen belemmering vormen voor bedrijfsprocessen", zegt Rob Christ, oprichter en directeur van DataBasement. "Met dit in het achterhoofd heeft DataBasement diensten ontwikkeld, waarmee storage, backup en archivering eenvoudig zijn uit te voeren en waarmee onze klanten in het geval van calamiteiten direct kunnen doorwerken. Met andere woorden: hét moderne uitwijkcentrum voor nu en in de toekomst. We maken een unieke combinatie tussen data, opslag, backup en archivering, en bieden daarmee verschillende diensten die op elke klantomgeving afgestemd kunnen worden. LVT PR zal dit op zijn beurt naar de markt vertalen. We zijn ervan overtuigd dat LVT PR onze oplossingen op een creatieve manier onder de aandacht van media en prospects kan brengen."

###

Over Databasement
DataBasement, gestart in 2001, levert en implementeert oplossingen voor storage, backup en archivering. Het bedrijf verzorgt diensten op het gebied van storage, uitwijk en disaster recovery. Met StoragePortal geeft DataBasement klanten real-time inzicht en controle over hun repliceerbare backup. De portal is gebaseerd op de technologie van zijn vooraanstaande partner Network Appliance, wereldwijd marktleider in intelligente dataopslagsystemen. DataBasement richt zich hiermee op organisaties in allerlei branches, waarbij het de architectuur steeds volledig afstemt op de dataomgeving van de opdrachtgever. DataBasement heeft 30 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en Gent (België), en maakt voor zijn diensten gebruik van verschillende datacenters.