Ingezonden persbericht


Persbericht

Schiphol-Rijk, 31 augustus 2005

ATP KONDIGT OVERNAME Van+Van aan

ATP, The Advanced Travel Partner kondigt vandaag aan dat zij Van+Van BV in Maarssen en zusterorganisatie Triquetra Communications NV in Antwerpen overneemt. De overname betekent voor ATP een uitbreiding van haar dienstverlening in de automotive branche, een segment waar deze communicatie adviesbureaus al sinds jaren sterk vertegenwoordigd zijn. Van+Van en Triquetra, waar 32 medewerkers werkzaam zijn, zullen onder eigen naam blijven opereren. De overname zal definitief worden geformaliseerd na afsluiting van een boekenonderzoek.

Volgens John Jansen, CEO van ATP, past de overname van Van+Van naadloos in de strategische koers van de onderneming. "ATP richt zich niet alleen op zakenreizen, maar bedient haar klanten in een bredere markt met specifieke wensen. Op het gebied van groeps- en incentivereizen voor de automotive industrie werkten wij al enige tijd samen met Van+Van. Met name hun competentie op het gebied van conceptontwikkeling en communicatie voegt veel waarde toe aan onze dienstverlening."

Vincent van Dantzig, CEO van Van+Van, voegt daar aan toe: "Voor een gespecialiseerd bureau als Van+Van betekent de samenwerking met ATP dat wij onze klanten nu nog beter van dienst kunnen zijn als het gaat om het inkopen en aanbieden van reizen en accommodatie. Bovendien hebben wij ervaren dat uitgebreide logistieke kennis rondom deze processen onmisbaar is. De activiteiten van ATP en Van+Van zijn wat dat betreft volledig complementair aan elkaar."


* einde bericht *

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht